![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| SEVGİNİ DİLE GETİR Sevdiklerinize Sesinizi Duyurun. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Huzuru aradığım her mekan hüzne boğuldu. güvendiğim herkesi bir bir kaybettim, hiç durmadı yokoluşum... Engel olmak istediğimde biraz daha kaybettim.... Sakin bir liman ararken hayatımın okyanusunda, hep yanlış akıntılarda sürüklendim. Her limanda bir parçamı bıraktım hatıra olsun diye... En büyük fırtınalar gelirken üstüme sustum, suskunluğum karıştı dalgaların sesine... Ne zaman bir şeyler fısıldasam daha çok boğuldum.... Defalarca düştüm, ama inadına yeniden koştum, çok yoruldum... İyi dileklerimle gülümsedim tüm vedalarımda, sitem etmedim hiçbir biten aşka. Sözlerim kimseyi yaralasın istemedim, en çok buyüzden yaralandım ya zaten... Şimdi seni düşünürken yeniden parlıyor gözlerim... Tüm güvenim ve sevgimle sana koşuyorum. sen durdur yok oluşumu, ellerimi tut ve izin verme düşmeme... Yeminler, sözler beklemiyorum senden, sadece sev beni... Kaybettiğm parçalarımı aramıyorum sende, yaralarımı sarmanı beklemiyorum sadece sev istiyorum... Onca yanılgının üzerine son kez huzuru arıyorum senin yanında. Ve artık korkmuyorum fısıldamaktan çığlık çığlığa SEVİYORUM SENİ.... |
| |
| BaLaRıSı İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | ---Betül--- (07-11-2008),
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni , seviyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|