![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Gözümde nur Gönlümün sultanısın İşte Söylüyorum
![]()
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
---Betül--- (07-14-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
Seni Seviyorum Cünkü
Bedenimde gencligim, Ruhumda, yasama sevincim, Ellerimde tuttugum umudum, Gözlerime aldıgım ısıksın, Ayaz gecelerde, İcimi ısıtan ates Sabahlarımda dogan günessin, —Seni seviyorum cünkü En ulasılmaz hayallerimin, Tek gercegi Yorgun ayaklarımın bastıgı, toprak Susuz bedenimi ıslattıgım yagmur Katıksız sofralarımda, Yedigim ekmegimsin —Seni seviyorum cünkü Yolumu kaybettigimde, Yol gösteren, kutup yıldızım, Yasam denen maratonda, Kosmamı saglayan ayaklarım, Kus misali süzülen kanatlarım, Kurumus dudaklarıma verdigim, Bir yudum suyum, Hayata tutundugum, Tek dalımsın.
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() seni soluduğum heran hüclerime hapsoluyor canıma can katıyorsun, öylesine bendesinki; kelimelerim çaresiz kalıyor, boşuna bu arayışlarım, doğru kelimeleri bulamamalarım. hiçbir destan anlatamadı senin varlığını, hiçbir bestekar yazamadı senin türkünü ve hiçbir kitap işleyemedi varlığını sen sözcüklere sığmadınki sözler eksik, sözler yaralı, sözler tutsak.. kelimeler çaresiz anlatamıyor, anlatılmıyor, bu duygu dile gelmiyor. Sevgiyi kana kana yaşarken, ortasında acı fidanları yetişirmi ? gülücüklerin içine hüzün ekilirmi? gözlerine pus, sözlerine sitem, yüreğine isyan asılırcasına mühürlenebilir mi ? gelmeyeceğini bildiğin bir mektubu, her gün aşk ile bekleyebilirmisin? dedimya bitanem !!! bambaşka birşey bu ne kadar yalnızsam o kadar seninle doluyum seni herkezden sakladığım, en derinime, en gizlime, diplerime gödüğümden yaşadım bunları.. seni kimselerin ulaşamadığı noktalara taşıdım, paylaşamadım yanlış yaptım, çaresizliklerimin sebebi sana ulaşamamam idi Denizlerin, gürültüyle gelip vurduğu dehlizlerin,acılı duvarları gibiyim tutunamıyorum!!!!! renklerim solgun, güneş ışık vurmuyor bedenime yaşlanıyorum, yalnızlıklar peşimde koştuğum her yolun sonunda acımasız yalnızlık bedenime tutsak kalıyor.. biliyorum ki, seni sakladığım yerlerde bulamaz oldum, yollar uzadıkça uzuyor güçsüzüm, yorgunum, biçareyim umudum kalmadı, her sana gelmemde sendeliyor düşüyorum, ellerimden tutanım yok yanlızım.. öylesine bendesim ki ulaşmak istedikçe, serap oluyorsun uzanıyorum sarılmak istiyorum ellerim boş kalıyor yine zamansız yağmurlar yağıyor, güneşte kayboldu, karanlık hüküm sürüyor sensizliğimde herşeye inat bir şarkı dilimde, söylenmemiş, kimselerin bilmediği yaşamadığı bir beste dilimdeki bizim şarkımız... bir kagıt çıkardım cebimden, yağmura inat ismini karaladım, kokuladım, sen kokarmısın diye kokmadın, kağıdı cebime koydum cebim yüreğime yakın, yüreğim sana yakın, kagıt sen oldun.. çıkardım cebimden kağıdı, sen koktun, süzüldün hücrelerime öylesine bendesinki herşey sen oldun.... safakuygur[yorgun yürek]
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (03-06-2008 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
seni seviyorum çünküsü yok sebebi yok
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aşkim , seni , seni seviyorum aşkim , seviyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|