![]() |
|
|||||||
Şiir Damlaları icinde Yağmurumsun sen konusu , Öyle sert yağ ki üzerime Çarpsın damlaların derime Sen gelmişsin acıdan bana ne Yağmurumsun sen daha ne?...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#231 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Öyle sert yağ ki üzerime
Çarpsın damlaların derime Sen gelmişsin acıdan bana ne Yağmurumsun sen daha ne?
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#232 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Şimdi gidiyorsun öyle mi?
evet şimdi gidiyor çünkü o asla gelmedi bir perde ardında idi saklı düşleri çocuk yanı kimsesizliği damarlarında akarken gitmeler, o düşünmeden ardındakileri sadece gidecek idi, o hiç gelmediki şimdi sessizce demir alma zamanı hayattan yüreğine sağlık peri...
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#233 | ||
|
Misafir
|
Senin de yüreğine sağlık, çok hoş bir yorum olmuş.
Tamamlamışsın şiirimi. | ||
İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-26-2008) |
|
|
#235 | ||
|
Misafir
|
![]() | ||
|
İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#238 | ||
|
|
teşekkürler ablam guzel oolmus emegıne saglık
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#240 | ||
|
Misafir
|
![]() | ||
|
İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
ORYoDa (07-31-2008), YORGUN YÜREK (07-30-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başka, bekleyiş, ben!, bilirsin, biliyorsun, böyle, değil, düşmeye, ettim, gardaşlık, gibi, göyüzünün, hastane, kapısına, kere, lambaları, mektup, neden?, nerdesin?, oynamıyorum, rüzgar, sanadır, sen, söyle, yada, yağmurumsun, yar!, yemin, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|