![]() |
|
|||||||
Şiir Damlaları icinde Yağmurumsun sen konusu , Eğer sensiz bakacaksa gözlerim bakmasın hicrana varlıgım harıka yıne perı yuregıne saglık...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#213 | ||
|
PRENSES
|
yuregine saglik canisi cok guzeldi
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#215 | ||
|
Misafir
|
Böyle gardaşlık mı olur Gurbet elde bir başımayım Yok yanımda anam, gardaşım Kendi kendime ağlarım Akar sıra sıra gözyaşlarım Ben özenirken başkalarına Meğer kıymet bilmezmiş gardaşlarım Dünya malı girmiş araya Söz geçmiyor gözyaşlarıma Bir hoşgeldini çok gördüler Yeri geldi yüz çevirip, yol değiştirdiler Aktı gözyaşlarım gizlice, bilmediler Yinede suçu bende bildiler Gardaş dediğin böyle mi olur Kırk kat el gibi gardaş mı olur Bir çıkar yol gösterin nolur Böyle gardaşlık mı olur | ||
|
İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-18-2008), YORGUN YÜREK (07-18-2008) |
|
|
#216 | ||
|
PRENSES
|
cok guzeldi canisi yuregine saglik
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YORGUN YÜREK (07-18-2008) |
|
|
#217 | ||
|
Misafir
|
malesef öyle kardeşler de var aramızda .Teşekkürler
| ||
|
İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-22-2008), YORGUN YÜREK (07-18-2008) |
|
|
#218 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bir hoşgeldini çok gördüler
Yeri geldi yüz çevirip, yol değiştirdiler Aktı gözyaşlarım gizlice, bilmediler Yinede suçu bende bildiler harıkasın yıne sessız sagolasın
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
NaZaR (07-22-2008) |
|
|
#219 | ||
|
Misafir
|
Bir kere düşmeye gör hastane kapısına Hayat ince bir çizgi yaşam yada ölüm bir adım ötesi Sağlıklıyken düşünmezsin belki böyle şeyleri Bir kere düşmeye gör hastane kapısına Kaderinde ne varsa o olur ama Ancak o zaman gelir ölüm aklına Narkozu da aldınmı yarı ölüsün aslında Bir kere düşmeye gör hastane kapısına Ameliyathane kapısında bekleşir yakınların Sen içerde onlar dışarda çeker acıyı Yarı baygın çıkarırlar dışarı İşte o zaman erir yüreğimizin yağları | ||
İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (07-22-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başka, bekleyiş, ben!, bilirsin, biliyorsun, böyle, değil, düşmeye, ettim, gardaşlık, gibi, göyüzünün, hastane, kapısına, kere, lambaları, mektup, neden?, nerdesin?, oynamıyorum, rüzgar, sanadır, sen, söyle, yada, yağmurumsun, yar!, yemin, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|