![]() |
|
|||||||
Şiir Damlaları icinde Yağmurumsun sen konusu , Arkadaşlar,geçen gece çok yorgun bir şekilde yatağıma uzandım. Tam uykuya dalacakken bağırmalar, silah sesleri bir türlü uyuyamadım. Dolayısıyla çok sinir oldum ve bu şiir çıktı ortaya Bütün hamzalara ithaf olunur ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#201 | ||
|
Misafir
|
Arkadaşlar,geçen gece çok yorgun bir şekilde yatağıma uzandım. Tam uykuya dalacakken bağırmalar, silah sesleri bir türlü uyuyamadım. Dolayısıyla çok sinir oldum ve bu şiir çıktı ortaya Bütün hamzalara ithaf olunur ![]() Bir kıro'nun itirafları ![]() Kıroyuz emme hamzadır kibar adımız Beyaz gömlek altına siyah pantolon Altından sırıtır bembeyaz çorabımız Üstüne basmadık mı rahat olmaz ayakkabımız Kıroyuz emme hamzadır kibar adımız ![]() Güzel kız görünce göz süzer, bıyık burarız Elimizde tesbih ağzımızda sigaramız Küfür etmeden de duramayız Kıroyuz emme hamzadır kibar adımız ![]() Maç olayına bayılırız,gol atılınca hayvan gibi bağırırız Kaybederse küfrü yer takımımız Yok kazanırsa konuşur silahlarımız Kıroyuz emme hamzadır kibar adımız ![]() Takımımıza ölümüne bağlıyız Laf edenin kafasını gözünü yararız Stad'ta kırılmadık koltuk bırakmayız Kıroyuz emme hamzadır kibar adımız ![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (06-18-2008 Saat 08:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#202 | ||
|
|
narkoz duy duy
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
#204 | ||
|
Misafir
|
Bilirsin ben! Tuhaf buluyorlar bu sessizliğimi Çekip gidişine isyan etmeyişimi Bilirsin ben! İçimde yaşarım hem sevincimi, hem kederimi Kimine göre bir deliyim, kimine göre serseri Anlayamaz hiç kimse neler çektiğimi Bilirsin ben! Kolay kolay harcamam sevgiyi ve sevdiğimi Susuyorsam eğer gidişine Sanmaki çektim bu ayrılığı sineme Bilirsin ben! İçin için kanarım yüreğime Bu acıya katlanmak kolaymıdır sanki Yer bitirir hergün beni Bilirsin ben! Canımdan çok severdim seni 21.06.2008 Saat: 1:05 | ||
|
İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#207 | ||
|
Misafir
|
Bu Bekleyiş sanadır yar!!!!
Pencerenin önünde saatlerce Bu defa gelir diye binbir ümitle Gözümden süzülen yaşları silersin diye Bu Bekleyiş sanadır yar! Ağarsa da saçlarım bir bir Yoktur yüreğimde bir nebze kibir Yüreğim çok zengin dert'e, ama sevgiye fakir Bu Bekleyiş sanadır yar! Kimler geldi geçti şu pencerenin önünden Her biri birşeyler çaldı yüreğimden Korkum sana kavuşamamak,korkuyorsam namerdim ölümden Bu Bekleyiş sanadır yar! Ellerin avuçlarımı yaksa Bakışların yüreğime ok gibi saplansa Gelişinin gidişi olmasa Bu Bekleyiş sanadır yar! 23.06.2008 Saat: 20:10 | ||
|
İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#209 | ||
|
Misafir
|
Başkasına ne hacet Aşkın anlamı sorulanda Sen aklıma gelip gözlerim dolanda Kalbim deli gibi çarpanda Başka kelama ne hacet, adın dudaklarımda Başak sarısı saçlarınla Gözlerinde yelken açarım okyanuslara Kirazdır dudakların, baldan tatlıdır aslında Başka düşünceye ne hacet, mühürlenmişsin aklıma Deli deli rüzgar eserken dışarda Dingin ilkbahar gecesine dönüşsün bir anda Bir sen birde ben olsak dünyada Başkasına ne hacet, sen varsın kanımda canımda | ||
|
İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
ORYoDa (06-26-2008), YORGUN YÜREK (06-26-2008) |
|
|
#210 | ||
|
Misafir
|
Yok başka yolu yok
Ya çek silahı vur ciğerimden Ya sök çıkar bu aşkı yüreğimden Söyle sensiz nasıl yaşarım ben Yok başka yolu yok Eğer sensiz bakacaksa gözlerim Eğer sensiz soluk alacaksa ciğerlerim Eğer sensiz atacaksa yüreğim Yok başka yolu yok Sensiz doğan güne düşmanım Sensiz saatin tik taklarını duymasın kulaklarım Sensiz olan yolları yürümesin ayaklarım Yok başka yolu yok | ||
|
İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Gece_perisi (07-16-2008), NaZaR (07-16-2008), ORYoDa (07-16-2008), WeBMaSTER (07-16-2008), YORGUN YÜREK (07-15-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başka, bekleyiş, ben!, bilirsin, biliyorsun, böyle, değil, düşmeye, ettim, gardaşlık, gibi, göyüzünün, hastane, kapısına, kere, lambaları, mektup, neden?, nerdesin?, oynamıyorum, rüzgar, sanadır, sen, söyle, yada, yağmurumsun, yar!, yemin, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|