![]() |
|
|||||||
Şiir Damlaları icinde Yağmurumsun sen konusu , yüregine saglık sessiz peri çık güzel...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#191 | ||
![]()
|
yüregine saglık sessiz peri çık güzel
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#195 | ||
|
Misafir
|
Sen Yoktun
Rüzgar okşadı saçlarımı dün gece Sen yoktun Boğazıma düğümlendi kelimeler, hece hece Sen yoktun Yaşlar süzüldü gözlerimden gizlice Sen yoktun Rüzgar sildi gözyaşlarımı senin yerine Sen yoktun İsyan etmek istedim beni senden edenlere Sen yoktun Rüzgar ortak oldu kederime, senin yerine | ||
|
|
#196 | ||
|
|
yureyıne saglık ablam gusel olmus
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#197 | ||
|
Misafir
|
YaŞaNıR Mı SeNsİz Bu EvdE,
Yaşanırmı sensiz bu evde Haz vermiyor ılık yaz geceleri bile Yıldızlar hüzün yüklü, ağlamaya hazır bulutlar İçim kan ağlar, yüzüm yalandan gülsede Güneş tenimi kavurduğunu sanıyor Aslında kavrulan yüreğim bunu bilmiyor Bazen aklıma gelince hayalin Unuturum herşeyi, zaman duruyor Oysa ne güzel hayallerimiz vardı Hayalimizdeki gibi bir evimiz olacaktı Sen kızı alacaktın okuldan, ben de oğlanı Adım adım gezecektik istanbul sokaklarını Tatlı bir yorgunluk saracaktı her yanımızı Güzel bahçemizde yudumlayacaktık yorgunluk çayımızı Sanmaki artık hayatımda yoksun Hergün haberin geliyor, bilmiyorsun Tıpkı hayalimizdeki gibi, kızını ve oğlunu kucaklıyormuşsun Şu an ben o evdeyim, yıkılmış hayellerimle Bir başıma çaresizim, bunu bilmiyorsun. Şimdi söyle YAŞANIR MI SENSİZ BU EVDE !!!!!! Konu S€ssiz P€ri tarafından (06-09-2008 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#199 | ||
|
Misafir
|
Tamamen gerçektir. Bu şiir daha 10 günlük evliyken ayrı kalmak zorunda kalan bir çift için damadın ağzından geline yazılmıştır. Geç çiftimiz evlenirler ve damada düğün hediyesi olarak iş teklif edilir. Damat yeni işi için bursada yakın bir akrabalarının yanında kalır, gelinde kayınvalideleriyle başka bir şehirde kalır. Bu duruma üzülen yakın akraba bu şiiri damadın ağzından anlatarak yazar. Hasretin gece gündüz uyutmuyor Senden ayrı haftalar bitmiyor Bekliyom babam da bize bir ev tutmuyor Sabret SELMA'm kötü günler bitecek Sensiz saatler saniyeler bitmiyor İşler bir türlü istediğimiz gibi gitmiyor Şu sıra ALLAH'da bize yardım etmiyor Sabret SELMA'm bu günler de bitecek Dikenlidir bizim dağların mazısı Böyle yazılmış alnımızın yazısı Sabret anasının en küçük kuzusu Sabret ki güzel günler mutlaka gelecek Sen demesen de ben biliyom çektiklerini Affetme sana bu gününde ettiklerimi Bir saniye bile unutmam mümkün değil seni Sabret SELMA'm bu günlerde bitecek Sensizlik meğer ölümden de betermiş Ayrılığın cehennem ateşine bedelmiş Yüce dağların dumanı birgün gidermiş Bizim sıkıntımızda bitecek SELMA'm Şu an bazı şeylere gücüm yetmiyor Sen olmayınca bacamızda duman tütmüyor İşlerde bir türlü yolunda gitmiyor Tutup kolundan seni getireceğim SELMA'm Bursanın kuşları bile SELMA diye ötüyor Hasretin her geçen gün yüreğimi yakıyor En güzel günlerimiz ayrı geçiyor Sabret SELMA'm bu hasretlik bitecek Senin için üzüntü benim için ölümdür Şu günümüzde ayrılık bize en büyük zulümdür Ortada bir hata varsa o hata benimdir Sabret SELMA'm bu ayrılık bitecek Akşam olur kuşlar bir bir döner yuvaya En güzel günlerimiz geçiyor havaya Benden selam söyleyin kuşlar SELMA'ya Yemin ederim ki bu hasretlik bitecek Dilerim mevladan bizim de yüzümüz gülsün Sevenler birlikte olmanın kıymetini bilsin Yokluğumda göz yaşlarını melekler silsin Bekle SELMA'm güzel günler gelecek. Konu S€ssiz P€ri tarafından (06-11-2008 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
WeBMaSTER (06-11-2008) |
|
|
#200 | ||
|
Süper Moderatör
|
yüreğine sağlık arkadaşım
WeBMaSTER İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başka, bekleyiş, ben!, bilirsin, biliyorsun, böyle, değil, düşmeye, ettim, gardaşlık, gibi, göyüzünün, hastane, kapısına, kere, lambaları, mektup, neden?, nerdesin?, oynamıyorum, rüzgar, sanadır, sen, söyle, yada, yağmurumsun, yar!, yemin, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|