![]() |
|
|||||||
Şiir Damlaları icinde Yağmurumsun sen konusu , Allah bağışlasın nazardan korusun...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#183 | ||
![]()
|
Çok Güzelmiş Yüreğine sağlık (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
#184 | ||
|
Misafir
|
VaR Mı SeNdE O YüReK?
Birgün döneceksin deliye Alışacaksın git gellere Hıçkıracaksın bitenlere Gün gelecek taş basacaksın yüreğine Kolay değil sevmek sevilmek Aşkı acısıyla tatlısıyla kabullenmek En kolayıdır zora gelince çekip gitmek Şimdi soruyorum sana VaR Mı SeNdE O YüReK? | ||
|
|
#187 | ||
![]()
|
MükemmeL Olmuş Yüreğine sağlık Arkadaşım (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başka, bekleyiş, ben!, bilirsin, biliyorsun, böyle, değil, düşmeye, ettim, gardaşlık, gibi, göyüzünün, hastane, kapısına, kere, lambaları, mektup, neden?, nerdesin?, oynamıyorum, rüzgar, sanadır, sen, söyle, yada, yağmurumsun, yar!, yemin, yolu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|