![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde alyazmalim konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... " ...Sevgi Neydi ?... Sevgi, Iyilikti... Sevgi, Dostluktu... Sevgi, Emekti... " Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... " ... Durursam ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... "...Sevgi Neydi ?... Sevgi, Iyilikti... Sevgi, Dostluktu... Sevgi, Emekti... " Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... "... Durursam Bir Daha Kurtulamam... Ziyanı Yok Gülüsü Yeter Bize... " Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... "... Yüregim Kaydıysa Günah mı ?... Çamura Saplamsam Yardıma Gelir misin ?... " Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... "... Elini Tuttum, Sıcaktı. Yüregi Elindeymis Gibi... Elinden Tutuversem Benimle Gelir mi ?... Seninim Iste, Alıp Götürsene Beni... " Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... "... Elveda Asya... Elveda Selvi Boylum, Alyazmalım... Elveda... Bitmemis Türküm Benim... "
Konu S€ssiz P€ri tarafından (09-11-2008 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
HaZaNCiCeGi (09-27-2008), YORGUN YÜREK (09-11-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
"... Elini Tuttum, Sıcaktı. Yüregi Elindeymis Gibi...
Elinden Tutuversem Benimle Gelir mi ?... Seninim Iste, Alıp Götürsene Beni... " bitmemiş türküm benim... harika olmuş peri
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-11-2008) |
|
|
#4 | ||
![]()
|
Sibel Pamuk - Al Yazmalım Şu gönlüme ateş düştü Ne yapayım ne edeyim Sensiz hayatı neyleyim Allı gelin telli gelin Dağlarında kar olsaydım Gelin sana yar olsaydım Dağ çiçeğim yaban gülüm Dalında bülbül olsaydım Allamışlar pullamışlar Seni ele yollamışlar Canımdan canım almışlar Allı gelin telli gelin TikLa--> Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
HaZaNCiCeGi İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (10-04-2008), YORGUN YÜREK (09-27-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alyazmalim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|