![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde Elveda sevgilim konusu , Her geçen gün seni özlerken Sen unut beni derken Ben aşkımdan ölüyorum Senle geçirdiğimiz günleri düşünüyorum Oysa ki neydi bizi birbirimize bağlayan Gözlerin mi ? Kalbinin temizliği mi? Yoksa sana ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Her geçen gün seni özlerken Sen unut beni derken Ben aşkımdan ölüyorum Senle geçirdiğimiz günleri düşünüyorum Oysa ki neydi bizi birbirimize bağlayan Gözlerin mi ? Kalbinin temizliği mi? Yoksa sana sarıldığımda teninin kokusu mu ? Sen gülerken ben kahroluyorum Hani birbirimizi bırakmayacaktık En kötü günümüzde birlikte olacak Son nefesimiz birlikte verecektik Ama sen hayatıma girerken bana sormadığın gibi Çıkarken de sormadın Artık istesende kalbimde yerin yok Mutlu olursun inşallah dilediğince çok ELVEDA SEVGİLİM
|
|
Gece_perisi İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-30-2008), gül35 (08-14-2008), Mella (08-30-2008), NaZaR (08-14-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008), SuSKuN (08-14-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
VURGUN BİR SEVDA
|
En kötü günümüzde birlikte olacak
Son nefesimiz birlikte verecektik Ama sen hayatıma girerken bana sormadığın gibi Çıkarken de sormadın Artık istesende kalbimde yerin yok Mutlu olursun inşallah dilediğince çok ELVEDA SEVGİLİM
|
SuSKuN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-14-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elveda, sevgilim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|