![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde Biri Bana Gelsin... konusu , ... biri bana gelsin, o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık , bir tek farkla; benimki senden biraz fazla . ......
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ... biri bana gelsin, o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık, bir tek farkla; benimki senden biraz fazla. ...
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına9 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
AsPrİ Ce OmOrFo (08-30-2008), cerpyl (08-13-2008), kalp..siz..im (10-07-2008), NaZaR (08-11-2008), ORYoDa (08-13-2008), S€ssiz P€ri (09-01-2008), SuSKuN (08-13-2008), İsİs (08-13-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
süperrrrrrrrrrr
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-01-2008) |
|
|
#3 | ||
|
Moderatör
|
ağlayacak yer arıyordum cuk oturdu yorgun yürek:((
çok güzel off ya
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#4 | ||
|
|
saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin?
al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#5 | ||
|
|
![]() ![]() ![]() ![]()
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (09-01-2008), SuSKuN (08-13-2008) |
|
|
#6 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Kusura bakma ben bunu görmemişim,
Çok güzel olmuş, teşekkür ederim. ..............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (09-01-2008 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana, biri, gelsin, gelsin... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|