![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde Gidemezsin konusu , Sen, çektiğim son sızı Aşk-ı Azâ'mın kızı Seni yaşatmak için beni tüketemezsin..! Sen, göklerin hırsızı Bana; bir tek yıldızı olmayan bir gökyüzü, Bırakıp gidemezsin... Sen misin ? Düşlerim mi? Sensizliğe ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Sen, çektiğim son sızı Aşk-ı Azâ'mın kızı Seni yaşatmak için beni tüketemezsin..! ![]() Sen, göklerin hırsızı Bana; bir tek yıldızı olmayan bir gökyüzü, Bırakıp gidemezsin... ![]() Sen misin ? Düşlerim mi? Sensizliğe yar olan... Gidişin kıyâmetim... Gitmemek mi zor olan? ![]() Verdiğin son busenin, Yangınında kor olan Dudağımdaki izi Bırakıp gidemezsin... ![]() Hüsran rüzgarlarında kıyıya vura vura... Umutlar dibe battı..! Düşlerim alabora ..ve hiç sönmesin diye Dalımı kıra kıra! Yüreğime bu közü bırakıp gidemezsin... ![]() Varlığınla yanmasın, küle dönmesin vakit Kimseler uyanmasın, parmak uçlarınla git... Bakışlarında vur emri! Sükûtun açık tehdit Bana çıldırtan gizi Bırakıp gidemezsin... ![]() Biz ki... Birbirimizdik Yalan mıydı? Düş kızı..! Sen çoban armağanı, Ben de bir çam sakızı... ![]() Ben ölürsem senide öldürmez mi bu sızı? Yarına yarın/sızı Bırakıp gidemezsin... Bir veda kâbusunda yâre son bakış gibi, Sonra; kan ter içinde uykudan kalkış gibi, ![]() Baharıma kış gibi, Alnıma nakış gibi, Ömrüme kara yazı Bırakıp gidemezsin..! Tek dayanağım sensin Solum sen, sağım sensin ![]() Varsın kör-topal densin... Elim, ayağım sensin Hayat kaynağım sensin, Dirim sen, sağım sensin Ardında bir can/sızı bırakıp gidemezsin..! Korkma! Seni meyline zebûn etmez bu sızı... Sen ki sevda cambazı, Sen ki aşk sihirbazı, ![]() Aşkıma imkansızı, Köşküme bir hırsızı, Uykuma bir düş kızı, Bırakıp gidemezsin..! arkadaşımıza teşekkür ederiz
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına13 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-30-2008), Gece_perisi (08-09-2008), HaZaNCiCeGi (08-12-2008), kalp..siz..im (10-07-2008), NaZaR (08-09-2008), ORYoDa (08-09-2008), REALİST (08-09-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008), SuSKuN (10-19-2008), terslale (09-02-2008), Visal (10-08-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
gidemem dimi mCx
|
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (10-08-2008), REALİST (08-09-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008), SuSKuN (08-09-2008), YORGUN YÜREK (08-11-2008) |
|
|
#3 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Çok güzeeeeeeeeel
Teşekkür ederimm Bu kadar mı içten olur, bu kadar mı doğru olur. Süper, şiiri okuyanıda tebrik ediyorum. Çok yürekten okumuş, hayran kaldım. Ardında bir can/sızı bırakıp gidemezsin..! Gidilmiyor demekki ................
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#4 | ||
![]()
|
![]() emeğine yüreğine sağlık
|
|
REALİST İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#5 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Çok güzel bir şiir, teşekkürler.
Gitmemek mi zor olan, gidememek mi? Çok güzel yorumlamış ..............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (10-08-2008), YORGUN YÜREK (08-11-2008) |
|
|
#6 | ||
|
PRENSES
|
tesekkurler..
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-30-2008) |
|
|
#7 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
dinlemekten hala bıkmadığım bir şiir
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (10-08-2008) |
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Baharıma kış gibi, Alnıma nakış gibi, Ömrüme kara yazı Bırakıp gidemezsin..! Tek dayanağım sensin
Solum sen, sağım sensin
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (10-08-2008), SuSKuN (10-19-2008) |