UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa  

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > ŞİİRLER ve ŞAİRLERİMİZ > Sesli Şiirler (MP3)

Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..?

Seviyorum Seni ÔLümüne Kadar { MüzikLi Süper Bir Sunum }

Sesli Şiirler (MP3) icinde Seviyorum Seni ÔLümüne Kadar { MüzikLi Süper Bir Sunum } konusu , Seviyorum Seni SEN BENİM Aşkım... Bebeğim... Canım... Çarem... Dünyam... Eşsizim... Fırtınam... Geleceğim... Hayat Arkadaşım... Işığım... İlkim... Jokerim... Kalp Atışlarım... Limanım... Mucizem... Nefesim... Olmazsa Olmazım... Özlemim... Pırıltım... Rotam... Sebebim... Şansım... Tılsımım... ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-05-2008, 04:35   #1
kalp Seviyorum Seni ÔLümüne Kadar { MüzikLi Süper Bir Sunum }

Seviyorum Seni

SEN BENİM
Aşkım...
Bebeğim...
Canım...
Çarem...
Dünyam...
Eşsizim...
Fırtınam...
Geleceğim...
Hayat Arkadaşım...
Işığım...
İlkim...
Jokerim...
Kalp Atışlarım...
Limanım...
Mucizem...
Nefesim...
Olmazsa Olmazım...
Özlemim...
Pırıltım...
Rotam...
Sebebim...
Şansım...
Tılsımım...
Uğurum...
Ümitlerim...
Vazgeçilmezim...
Yasama hevesim...
ZAFERLERİM...

AŞKIMSIN... Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok.

BEBEĞİMSİN... Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni.

CANIMSIN... Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin.

ÇAREMSİN... Her derimi bir şekilde seninle çözüyorum. Senin sevgin bana güç katıyor...

DÜNYAMSIN... Mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? Dünyamsın benim.

EŞSİZİM... Sen teksin işte.

TEKTANEMSİN BENİM... Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bitanesin.

FIRTINAM... Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin.

GELECEĞİM... Bunca zaman yalnızdı bu ruh... Dile kolay sensiz geçen onca sene, ama artık sen varsın sen geleceğimsin...

HAYAT ARKADAŞIM... Bir insanin hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi... Sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah.

IŞIĞIM... Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki. Kapkaranlık soğuk bi kuyu.
SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN...
Hemde Işıkların En Güzelisin Çünkü Sadece Doğru Ve Güzel Olan Herşeyi Aydınlattın Bana Sevgin Ve Güveninle... .

İLKİM... Sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

JOKERİM... Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder iste sen kaybettiğimi sandığım o anlarda,
hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım... Jokerim oldun.

KALP ATIŞLARIM... Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin.

LİMANIM... Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda.
AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM.

MUCİZEM... İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde.
İste tipki sen!
Hayat bana senin gibi bir mucize sundu
Anladım ki ben özelim ki seni yolladı Rabbim bana.

NEFESİM... Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim.

Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar?
Varlığımsın...

OLMAZSA OLMAZIM... Her insanın hayatında
olmazsa olmazları vardır.
Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı...
Sende benim olmazsa olmazımsın.

ÖZLEMLERİM... Özlediğim herşeyi sende buluyorum.
Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı..

PIRILTIM... Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye.
İste canım bu parıltıların sebebi sensin.
İyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun.

ROTAM... Nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce
bir hedefim bir amacım yoktu.
Ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim.

SEBEBİM... Her şeyin bir sebebi var ya! Benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin.

ŞANSIM... Hayattaki en büyük şansımsın.
Seni hak ettiğim için şanslıyım.

TILSIMIM... Sen sihirli bir değnekle geldin sanki bana.
Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın,
öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun.

UĞURUM... Uğur böceğim benim sen benim uğurumsun işte. Yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor.
Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın...

ÜMİTLERİM... Beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin...
UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ...

VAZGECİLMEZİM... YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım.

YAŞAMA HEVESİM... Senin sevginle yeniden tutundum hayata.....

ZAFERLERİM... İşte Bu Ya Seni Anlatan En Önemli Kelime Bu Belkide... Sende Kazandım Her Şeyi... Aşkımı, Sevgimi, Güveni, Saygıyı, İnancı, Mutluluğu, Hüznü Bile...

HaZaNCiCeGi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
HaZaNCiCeGi İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir:
SaNaLDA1NuMaRa
dolunayca35 (09-04-2008), gül35 (09-08-2008), ORYoDa (08-18-2008), SuSKuN (08-06-2008), tugba (08-10-2008), YORGUN YÜREK (08-05-2008), İsİs (08-06-2008)
Sponsor Linkleri (Reklamlar)

Alt 08-06-2008, 22:57   #2
Standart Cevap: Seviyorum Seni ÔLümüne Kadar { MüzikLi Süper Bir Sunum }

süperrr aa imeemi buraya aktarbiliyormuyuzz ben yapamıştım

Zenginim deme,bir kıvılcım yeter,
Güzelim deme,bir sivilce yeter."

Gece_perisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Gece_perisi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
SuSKuN (08-06-2008)
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler