![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde Güller ve Dudaklar konusu , Karanlık bir gece girecek Yine aramıza Sana söyleyeceklerimi Unutuyordum az kalsın Muhakkak gitmen lazım mı? Dur öyleyse Büyük duvar saati Ayrılığımızı çalsın Mendilini Çorabını unuttuğun gibi Unut ne olur unutta ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Karanlık bir gece girecek Yine aramıza Sana söyleyeceklerimi Unutuyordum az kalsın Muhakkak gitmen lazım mı? Dur öyleyse Büyük duvar saati Ayrılığımızı çalsın Mendilini Çorabını unuttuğun gibi Unut ne olur unutta Dudakların bende kalsın Ayıp değil ya Dayanamıyorum ayrılığına Sensizlik bir acı Bir yokluk bir acı benim için Hiç sorma Sen yanımda olunca İstersen saat, hayat dursun Ömrüm kısalsın Gideceğim diyorsun Git ama dudakların bende kalsın Yine... Yanlız kalacağım desene Sensiz geçecek yaşantım Yollarını bekleyeceğim Kolay değil bu Sana doymak istiyorum Gel artık kollarıma Hiç olmazsa hasretim azalsın Gideceğim diyorsun Herşeyi götür Lakin Dudakların bende kalsın... F.Çınar Aygün Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
![]() Zenginim deme,bir kıvılcım yeter, Güzelim deme,bir sivilce yeter." ![]() ![]() Konu Gece_perisi tarafından (07-22-2008 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . | ||
|
|
|
|
Gece_perisi İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-15-2008), Mella (09-15-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
PRENSES
|
Dayanamıyorum ayrılığına
Sensizlik bir acı Bir yokluk bir acı benim için Hiç sorma Sen yanımda olunca İstersen saat, hayat dursun Ömrüm kısalsın Gideceğim diyorsun Git ama dudakların bende kalsın
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Eine Rose ein Zeichen der Liebe, ein Zeichen der Freundschaft, ein Zeichen von Glück und Geborgenheit, all diese Zeichen einer Rose glaube ich in dir gefunden zu haben! Möchtest du meine Rose sein?? '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dudaklar, güller |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|