![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
Sesli Şiirler (MP3) icinde Tek kişiLik Gösteri. konusu , TEK KİSİLİK GÖSTERİ Tek kişilik gösterim var bu akşam Kimse gelmesin izlemeye ne gam Tek kişi olmam gerek Bu yalnızlık bilerek isteyerek Yalnızları oynuyorum tüm roller bende Çabuk benimsedim bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
TEK KİSİLİK GÖSTERİ Tek kişilik gösterim var bu akşam Kimse gelmesin izlemeye ne gam Tek kişi olmam gerek Bu yalnızlık bilerek isteyerek Yalnızları oynuyorum tüm roller bende Çabuk benimsedim bu rolü sayende ] Dekorda bir ayna var bir kâğıt bir kalem Konu hüzün konu keder konu elem Şarkılar mırıldanıyorum kendi halimde Camsız bir ayna var işte elimde Kendimi görürsem bozulur hikâyem .Selamda alkış istemem Derin bir ah olsun size hediyem Tek kişilik gösterim var yine Bu kez hiç sevinmedim geldiğine . ..Yazan ben, yöneten ben, oynayan ben... Yoksun senaryomun hiçbir yerinde sen ! Yalnızları oynuyorum ... Huzurlarınızda tek kişilik bir gala Başlama vakti; yarına bugün kala .
|
Gece_perisi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-09-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
İLeTiŞiM:
TEK KİSİLİK GÖSTERİ Tek kişilik gösterim var bu akşam Kimse gelmesin izlemeye ne gam Tek kişi olmam gerek Bu yalnızlık bilerek isteyerek Yalnızları oynuyorum tüm roller bende Çabuk benimsedim bu rolü sayende ] Dekorda bir ayna var bir kâğıt bir kalem Konu hüzün konu keder konu elem Şarkılar mırıldanıyorum kendi halimde Camsız bir ayna var işte elimde Kendimi görürsem bozulur hikâyem .Selamda alkış istemem Derin bir ah olsun size hediyem Tek kişilik gösterim var yine Bu kez hiç sevinmedim geldiğine . emeğine sağlık yine harika
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gösteri, gösteri., kişilik, tek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|