![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Akıllanmaz deli gönül, umutlar bitmeden gel, Yürüyor hasretin içimde, çiçekler, çiçekler solmadan gel, ......................................Neşe, ......................................mutluluk güneşim, ......................................Derdime derman ol da gel, ......................................Sabrım taşmadan, ......................................kalbim durmadan, ......................................Ömür, ......................................ömür bitmeden gel, ......................................ömür bitmeden gel, Seninle oldugum zaman, sarkılarim hep senindir, Ellerin mutluysa oksarken, bu ten, bu ten ey sevgili, bu ten senindir, ......................................Gel, ......................................gel ne olursun, ......................................Gel üzme beni, ......................................gir kalbime, ......................................Bu yer, ......................................bu yer senindir, ......................................bu yer senindir, Gel, gel artık, gel ne olursun, Sabrım taşmadan, Kalbim durmadan, Ömrüm bitmeden gel, gel, gel artık be sevdalım, ömrüm bitmeden gel, gel ne olursun, gel, gel... (O'na, hep ona, hep o gözlerme yağan yağmur'a...)
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| delİ , gönül |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|