![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| |||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| | Şiirleri buraya ekleyebilirsiniz.. Linklerin üzerine tıklayıp dinleyebilirsiniz veya linklere mausunuz ile sağ tıklayıp farklı kaydeti işaretleyerek bilgisayarınıza alabilirsiniz sevgiler sizinle olsun ![]() |
| |
| | #2 |
| | BUGÜN SANA ÜŞÜYORUM (Nejdet Seker) dinlemek icin [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |
| | #3 |
| | Yüreğinden Uzakta ( Rustu Calik ) siiri dinlemek icin [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |
| | #4 |
| | Ben sana Mecburum - Atilla Ilhan siiri dinlemek icin [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |
| | #5 |
| | Benden İçimden Terkediyorum Kahraman TAZEOĞLU DINLEMEK ICIN [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] Konu YORGUN YÜREK tarafından (12-25-2007 Saat 04:14 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 |
| | [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |
| | #7 |
| | Merhaba... Şafak ben kendi sesli şiirlerimi nasıl ekleyebilirim bu konuyla ilgili beni bilgilendirirsen sevinirim. |
| |
| | #8 |
| | linklerin hepsi ölü :( |
| |
| | #9 |
| | Hayır arkadasım hepsi çalışıyor kontrol ettim sizin tarayıcınızda sorun olmalı |
| |