![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Allah Kahretsin Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuclarina birakacagim kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadi artik Biktim seni sensiz yasamaktan Nasilsa dönecegin yok senin Cildiracagim bu gidisle Allah kahretsin! .. Dünya atesler icinde Savaslar almis basini gidiyor Afrika'da insanlar acliktan ölüyor Bense bu gidisle sensizlikten ölecegim Umurun da mi senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdigin ickiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdigin cicekler Ve dudaklarimda hep senin sevdigin sarkilar Senin dogum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutlulugun icin Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi pesimdesin Allah kahretsin! .. Dün birine rastladim ayni sokakta Saclari sen, gözleri sen Kostum heyecanla pesinden Ve hayatimda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... Iste böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklisin adam olacagim yok benim En güzeli artik son vermek bu hayata En korkunc ucurumlardan birakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En ucsuz bucaksiz denizlere birakmak bedenimi Ama icimde sen varsin Ya sana bir sey olursa? Allah kahretsin! .. Ahmet Selcuk Ilkan
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allah , kahretsin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|