![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
SENDEN SONRA hadi artık git
vakit yeterince geç ben buradayım, sen git, seni bırakmak güç, gözün arkada kalmasın üzülme, samimiyim, inan bana alışkınım öpme sakın terliyim sabit kalacak bugünde değişmeyecek takvimim. çok üzgünsün biliyorum böyle olsun istemezdin bitsin diye başlamadık haklısın, bilemezdin dışarıda mevsim yaz sende daha ilkbahar giderken ardına bakma dallarıma kar yağar. ………senden sonra her gecem simsiyah bir cehennem senden sonra, inan herkes sıradan biri senden sonra denedim ama, sevemedim kimseyi sevemedim kimseyi, inan senden sonra herkes, sıradan biri…
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| senden , sonra |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|