![]() |
|
|||||||
| Sesli Şiirler (MP3) ŞİİRLERİ MÜZİKLER İLE İŞLEMEYE NE DERSİNİZ..? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Artık seni yazmayacak kalemim
özlemler büyütmeyecek yüreğim hayalinin peşinden gitmeyecek gözlerim aşk çiçeklerini söktüm saksılarından bu gece kalbimde seni son misafir edişim sana yarı yoldan döndüğün dağ gibi bir yürek dağ gibi bir sevdanın izlerini bıraktım ardımda birde sen kokan şiirlerim... hani olurda sol yanın sızlarsa bil bu gece kalbimde seni son misafir edişim gecenin karanlığına ve mavilerin koyusuna salıyorum sevdamı usulca son kez alıyorum hayalini koynuma bu son ağlayışım yokluğuna uzak iklimin sevdası hoşça kal bu gece kalbimde seni son misafir edişim
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sana yarı yoldan döndüğün
dağ gibi bir yürek dağ gibi bir sevdanın izlerini bıraktım ardımda birde sen kokan şiirlerim... hani olurda sol yanın sızlarsa bil bu gece kalbimde seni son misafir edişim
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (09-25-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör