![]() |
|
|||||||
Şebnem Kısaparmak icinde Seni Seviyorum konusu , Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok dakikalarzaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok dakikalarzaman üstü ![]() Utangaç bir gecenin kucağında yağmurlar vuruyor pencereme ![]() Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretim içimde SENİ SEVİYORUM :KALP:
|
|
|
gül35 İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler gül güzel bir şiir miş gerçekten
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-17-2008) |
|
|
#3 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Çünküsü yok nedeni yok sevmenin
Zamanı hiç yok dakikalarzaman üstü ![]() Utangaç bir gecenin kucağında yağmurlar vuruyor pencereme ![]() Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretim içimde SENİ SEVİYORUM
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-17-2008) |
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına
Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretim içimde SENİ SEVİYORUM
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-17-2008) |
|
|
#5 | ||
|
|
seni seviyorum ıykı dogdun ıykı varsın dogum gunun kutlu olsun canım
dıe devam edıyordu
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (11-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni, seviyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|