UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa  

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > KÜLTÜR, SANAT, TARİH > BİYOGRAFİLER > Sanatçılar

ahmet şafak

Sanatçılar icinde ahmet şafak konusu , İstanbul'da doğdum. Bütün öğrenim hayatımı İstanbul'da sürdürdüm.İşletme eğitimi aldım ama bitiremedim.Şu an Bakü Devlet İnsanat Üniversitesinde kompozitörlük bölümü öğrencisiyim. Daha önce gazeteciydim.Yayınlanmış 3 adet kitabım var.Kitaplarım sosyal-politik inceleme eserleridir.Yazmak hayatımın ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-08-2007, 19:22   #1
Bir adın kaldı bende...
Standart ahmet şafak

İstanbul'da doğdum.
Bütün öğrenim hayatımı İstanbul'da sürdürdüm.İşletme eğitimi aldım ama bitiremedim.Şu an Bakü Devlet İnsanat Üniversitesinde kompozitörlük bölümü öğrencisiyim.
Daha önce gazeteciydim.Yayınlanmış 3 adet kitabım var.Kitaplarım sosyal-politik inceleme eserleridir.Yazmak hayatımın vazgeçilmezidir,artık gazeteci değilim,edebiyatla her gün biraz daha fazla haşır neşir durumdayım.Her tür kitap okurum,seçmem.Kitap okuyuşumda her hangi bir görüş saplantım yoktur.Öğrenme kavr***** bir bütün olarak kabul ederim,ayrımı bilgim ve kriterlerim çerçevesinde yaparım.
Ben bir sanatçıyım.Dünyaya sanatın geniş,duygusal,hoşgörülü,renkli ama bir o kadar da sorumluluk isteyen penceresinden bakarım.ben bu ülkenin sanatçısıyım.Türküm ve müslümanım.Elbette bu unsurlar sosyal bakışımı çerçeveler,formalaştırır.Gayem milletime hizmet etmektir.En iyi hizmet milletin kuşakları arasında kültürel bağ kurmaktır,buna amaca yakışır eserler vermektir.
Şu ana kadar öyle yaptım.
Beş albüm çıkardım.Şarkılar tamamiyle şahsıma aittir.Bir iki anonim esere de yer verdim.
Yalnızkurt isimli eserimi bilmeyen yoktur.Bu eserin sözü de müziği de sonndaki şiiri de bana aittir.
TGRT'de SÖZ-MÜZİK AHMET ŞAFAK adıyla şov programı sundum.Her perşembe akşamı renkli konuklarla değişik bir program örneğiydi.Bu programda her hefta orijinal-yeni besteler yaptım seslendirdim.
Dizi filmler gerçekleştirdim.Başrolünde yer aldım.Bunlardan ilki AVCI idi.Kanal D'de gösterildi.Ahmet Şafak,Toprak Sergen,Cem Karaca,Yasemin Kozanoğlu,Nefise Karatay gibi isimler vardı.Sonra Kanal 7'deki RABİA bu dizi filmde sevgili Yeliz Şar ile başrolü paylaştık.Ardından KIYAN TEPESİ EFSANESİ adlı televizyon filmi.Bu film çok anlamlı bir anadolu efsanesini konu ediyordu.Severek oynadım,Kıyan'ı canlandırdım.Türkiyemizin pek çok yöresinde sayısız konserler verdim.Sadece Türkiyemiz 'de değil,Avrupa'da ve Türk dünyasında..
Kırgızistanda ve Azerbaycanda verdiğim konserleri unutamam.Azerbaycan'ın görkemli müzik abidesi Devlet Flormania salonunda ilk kez konser veren Anadolu Türkü olarak tarihe geçtim.Azerbaycan'da verdiğim konserlerden sonra yine bir ilki gerçekleştirerek bir sinema filmi çalışması yaptım.çeşitli sebeplerle yarıda kalan filmin çalışmalarına önümüzdeki aylarda devam edilecek.
Şu an üzerinde çalıştığım biri tarihi olmak üzere iki roman var.Zannederim ikibinaltı son aylarına doğru ikisini de bitirebileceğim.
Ve Kral Tv ödülü.
Geçtiğimiz yıl özgün müzik dalında erkek kategorisinde Sarıkamış isimli eserimle Kral Tv ödülü aldım.
Şimdide yine bir ilk..
Sinema filmi.
Senaryosu tarafımdan yazılan,müzikleri yine tarafımdan yapılacak olan Vatansever filmi..

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Linkleri (Reklamlar)
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ahmet, şafak