![]() |
|
|||||||
| Meçhul Şiirler Yazarını bilmediğiniz şiirler |
Meçhul Şiirler icinde ***Bildiğim İçin*** konusu , Sevmiştim hem de çook, yandım sevdanla Seni aşk’a layık gördüğüm için Yanıldım; hem de çook, geçen zamanla Aptalca, haline kandığım için Üstüne gelmedim, vaz da geçmedim Gitmeyi döneklik bildiğim için ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
Sevmiştim hem de çook, yandım sevdanla
Seni aşk’a layık gördüğüm için Yanıldım; hem de çook, geçen zamanla Aptalca, haline kandığım için Üstüne gelmedim, vaz da geçmedim Gitmeyi döneklik bildiğim için Hep sevdim, ama hiç ısrar etmedim Boşa kürek çekmek bildiğim için Birkaç kez denedim, üstüne geldim Aklını bir karış havada gördüm Bu yüzden ben sana ısrar etmedim Sen buna değmezsin! bildiğim için Onca yıl sevmişim seni bilerek Olur ya; düzelir bel ki diyerek Sonunda en doğru olanı yaptım; Çıkardım gönlümden seni silerek Korttuğum başıma gelmedi benim. Nankör olduğunu bildiğim için Bu tavrın; haline yakışmış senin Karaktersiz biri olduğun için...
|
|
|
Bir garip sevda İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
wankoo (09-03-2008), YORGUN YÜREK (09-06-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bildiğim, ıcin |