![]() |
|
|||||||
| Şairlerimizden Şiirler Şairlerimiz, isimlerine göre sıralanmıştır... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
Gökyüzünü boyamaya ne dersin sevgili?..
Biraz mor çalalım mesela.. En sevdiğim renktir ya benim hani Hani evimin duvarlarını birlikte boyamıştık ya mora.. İşte öyle aynen öyle boyayalım yine gökyüzünü .. Bütün renkleri katalım bulutlara.. Yağmurlarla birlikte yağsın kırmızısı, yeşili,mavisi.. Yağmurlarla birlikte devam edelim fırça darbelerini savurmaya havada… Gökyüzünü boyama ne dersin söylesene bana?… Ama siyahı kaldırmak şartıyla.. Bir kez olsun kullanmamak kaydıyla.. Hayatımı çevirdiğin karanlığı yok etmek için sevgili… Gökyüzünü boyamaya ne dersin beraber sessizce… Ondan sonra gidersin gideceksin.. Karanlığımı renklere dönüştürüp yol alırsın yağmurlarda… Not:Gitmek istiyorsan özgürsün.. İnan bana.. Ama bir şartla.. Siyahlarını alacak ve morlarımı koyacaksın yerine… Ondan sonra izin sana… Kalemler benden… Hadi… İlk darbeyi at havaya… 02/10/2006 Meral BİLGİÇ ALINTIDIR MERAL BİLGİÇ'E GÜZEL ŞİİRİ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| boyamaya , bİlgİÇ , dersin , dersin sevgili , gökyüzünü , gökyüzünü boyamaya ne , meral , meral bilgiç , sevgili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|