![]() |
|
|||||||
SAĞLIK ve SAĞLIKLI YAŞAM icinde Eğer Mide Ağrısı Çekiyorsanız....... konusu , Mide; yanma hissi,ekşime,bulantı,şişkinlik,hazımsızlık,karın ağrısı gibi belirtiler dispeptik şikayetler olarak adlandırılmaktadır. Yemeklerinizi yatmadan 2-3 saat önce yiyin. Yiyecekleri yavaş yavaş yiyip,iyi çiğneyin. VE ŞİMDİ SAYACAĞIM YİYECEK ve İÇECEKLERDEN KAÇININN.....! *ÇİKOLATA-KURUYEMİŞ KIZARMIŞ ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Mide;yanma hissi,ekşime,bulantı,şişkinlik,hazımsızlık,karın ağrısı gibi belirtiler dispeptik şikayetler olarak adlandırılmaktadır.
Yemeklerinizi yatmadan 2-3 saat önce yiyin. Yiyecekleri yavaş yavaş yiyip,iyi çiğneyin. VE ŞİMDİ SAYACAĞIM YİYECEK ve İÇECEKLERDEN KAÇININN.....! *ÇİKOLATA-KURUYEMİŞ KIZARMIŞ YAĞLI YİYECEKLER *NANE,ÇAY,KAHVE,NESCAFE *KARBONATLI İÇECEKLER *ALKOLLÜ İÇECEKLER *TURUNÇGİLLER VE SULARI *DOMATES ÜRÜNLERİ *BİBER *KETÇAP VE HARDAL *ACILI BAHARATLAR *TURŞU,SİRKE,SARIMSAK,LİMON TUZU * MARGARİN,KUYRUK YAĞI >STRESTEN UZAK DURUN >FAZLA KİLOLARINIZDAN KURTULUN >SİGARA İÇMEYİN >YATAĞINIZIN-YASTIĞINIZIN BAŞ UCUNU YÜKSELTİN > KEMERLERİNİZİ GEVŞETİN
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ağrısı, Çekiyorsanız, eğer, mide |
| Seçenekler | |
| Stil | |