![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Mucizemi bekliyorum derken mucize gibi birdenbire geldin hoşgeldin...
Hüznümü kederimi hepsini silip sürüp yerine tebessümü yerleştirdin Kaybetmekten korkma hissini yaşamak bu kadarmı zevk verebilir Sesini duymak,tam seni düşünürken seninde beni düşündüğünü bilmek Hepsi büyük bir sevinç... İlk defa yazmakta zorlanıyorum sevincimi anlatıcak kelimeler bulamıyorum Gelecek için planlar yapmak hayaller kurmak aceleci tavrımız Bunları bize telaşla yaptıran o inanılmaz duygu Adı aşk mı? Bu dahada derin bu dahada farklı Ömrümün sonuna kadar saklamak istediğim bendeki sen... Söylenmemiş daha çok cümlelerimiz var Hepsini saklıyorum birdenbire tüketip özelliğini kaybetsin istemiyorum Mutlulukta senle dibe vurmak o dipte kalıp ömrümü senle yaşamak Gözlerimizdeki pırıltıyı kaybetmemek için sonuna kadar çabalamak istiyorum.... İnsan hüznünü anlatabiliyormuşta mutluluğu anlatacak cümleler bulamıyormuş alıntı..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Netteki birçok denemelerim alıntı olduğu belirtilmeden yayınlanıyor buna çok üzülüyordum...
Yalnızca bir siteye ekliyordum denemelerimi.Tesadüfen başka sitelerde de yayınlandığını gördüm.Birçoğu alıntı olduğunu belirtmemişti. Siz alıntı olduğunu belirtip emeğime saygı duymuşsunuz bu davranışınız için teşekkür ederim...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beklenenle , gelen , mutluluk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|