![]() |
|
|||||||
Romantizm icinde Ben Birini Seversem Eğer!! konusu , Beni biri severse; utanırım, Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Beni biri severse; utanırım,
Seni biri severse; gururuna eklenir... Beni biri severse; korkarım onun için, Seni biri severse; geride duramazsın... Beni biri severse; kaçarım kendime, Seni biri severse; ona kaçarsın birkaç günlüğüne... Beni biri severse; ben o birine seviyorum diyemem, Seni biri severse; günde bin kaç kez söylersin sevdiğini... Beni biri severse; ona vereceklerime sınır koymam, Seni biri severse; neler alacağını hesaplarsın... Beni biri severse; esir olurum, yanına yoldaş, Seni biri severse; esir alırsın, emretmek arzusundan.... Beni biri severse; özgürlüğümü de götürür gittiği yere, Seni biri severse; özgürlük nedir bilmiyordur ki... Beni severse biri; o artık benimle bir'dir, Seni biri severse; bir'likten cinnet doğar aranızda. Beni biri severse; bundan sonra bir değildir aslında, Seni severse biri; herkes kendiyle bir'dir... Sen birini seversen; sadece ağlayabilirim, Birini seversen sen; buna inanamayabilirim, Seversen sen birini; kendini daha çok sevmek içindir yine, Seversen birini sen; bana duyurma... Sen Sevebilirsen Birini, gururuma sarılır yaşarım... Ben birini seversem; ben severim sadece, Birini seversem ben; cinayettir, intihardır, Seversem birini ben, sadece birini severim, Seversen ben birini; o biri bir sensindir. Ben Seversem Birini... Alıntı...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben, birini, eğer, seversem |
| Seçenekler | |