![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Gecenin Bilmem Kaçıncı Dilimi..
Dışarıda İçine Çektiğinde Adeta Ciğerleri Donduracak Bir Soğuk.. Ve Ben Uykusu Kaçmış Kelimelerimi Bir Arada Tutmanın Telaşındayım.. Gece... Işıl Işıl Gökyüzü... Önce Her Yıldıza Senin Adini Verdim... Yetmedi... Hiçbiri Senin Görmediğim Gözlerin Gibi Değildi... Ben Yalnız Senin Gözlerini Yıldız Bildim... Herkes Altında Sarhoş Olacağı Yıldızları Ararken... Ben Senin Görmediğim Gözlerinde Bitirdim İçki Kadehlerini... Her şey Siyah-Beyazken... Ben Mavi Bir Düşte Gizlendim... Konuk Oldum Uykularına... Gördüğüm Her Rüyanın İçindeydin... Gördüğün Deniz Miydi?.. Ben O Denizin Martısıydım... Bir Ormanda Mı Yürüyordun... En Ulu Ağacıydım... Sonsuz Hasret Ateşiydim Ben Her Gece Kapında Yanan... Sen Bile Söndüremezdin Beni... Çünkü... Hasretim Sen Varken de Dinmeyenindendi... Kolaydı Sevmeler Ben İmkânsızı Seçtim... Ne Kadar Yakınsan O Kadar Uzaktın Bana... Elimi Uzatsam Tutabilirdim Ama Bir O Kadar Da Ulaşılmazdın... Kaçanlardan Değildim Ben... Kaçamadım... Ne Zaman Vazgeçmeye Kalksam... Yüreğim O Kocaman Haliyle Dikildi Karşıma... Ben Yüreğimin Sesini Dinledim... Ve Yüreğim Aslında Sendin... Her Sözcüğe Denedim Seni Anlatmak İçin... Her Sözcüğün Üzerinde Durup Bin Kere Düşündüm... Ya Onlar Anlatamadı Seni Ya Sen Onlara Yetmedin... Ben Ki Konuşmayı Bu Kadar Seven... Böylesine Laf Cambazı... Bir Tek Seni Tarif Edemedim... Sözcükler Yetmedi Ya... Renklere Sarıldım Bende... Bir Tek Mavi Anlattı Seni... Maviye Yakışan Yalnız Sendin... Alıntı...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (08-01-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
ağlatacaksın yüreğine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
okuyan Gözleriniz Dert Görmesin hiç bir Zaman ...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
hayır ağlamak yürekteki aşkı anlatır
bırakın ağlayım o zaman dolar yürek sığmaz cümlelere yangınlar
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Ama Yinede sizin Ağlamanızı istemem ...
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
emeğine sağlık
![]() ![]() O kadar benimsemişim ki seni..varlığımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam olanaksız. Kurduğum cümleler yetersiz. Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi,başı ve sonu belirsiz gibi, dipsiz bir kuyu gibi.. /..sonumuz yok bizim.../
| ||
|
|
|