![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() [youtube] Beni Böyle Sev Beni böyle sev seveceksen Olduğum gibi göreceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin Sen gönlümde Kabe sen meleksin Sen herşeysin Sen ümitlerimin tek kaynağı Sen aşkın bence taa kendisisin Sevme diyemem sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme gönlüme girme ömrüme Ne dertliymiş bu diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çılgın gibi sevdiğimi İster sevgi ol istersen kin İsterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme girme gönlüme Ne dertliymiş bu diyeceksen orhan gencebay ![]() ![]() ![]()
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (11-19-2007 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() Kapat Gözlerini Şarapnel parçaları arasında ayakkabısız gezeceksin. Tanklar geçecek kalbinden ağır ağır. Ekmeğin her şey olduğu bir yer göreceksin. Kapat gözlerini, Eli silahlı çocuk katilleri, Sana barıştan, insanlıktan bahsedecekler. Umut getirdik diyecekler. Umudu ellerinden alınmışların yorgun gözlerine bakarak Aynı hikayede, aynı kahraman rolünü oynayacaklar. İnanmayacaksın biliyorum. Yaralı güvercinler göreceksin. Hiçbirinde zeytin dalı yok.. Anneler göreceksin yüreği yangın yeri Aç gözlerini, kapatma artık, Çünkü bütün bunlara göz kapayan, Bir dünya göreceksin..
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
| ||
|
|
|
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
| ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() ![]() ![]() Maviler Delisi Diyorum ki bir gün sevdamı yüreğime yüklesem alıp gölgemi yanıma dağ deniz çekip gitsem... dolanır ayaklaıma güz anamın yanık ninnileri kor beni çaresiz... uçurumlar doldurur bakışlarımı yönümü nereye çevirsem... kalsam, sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... kanayan bir yaradır özlemim güz kıyılarında akıp gider sancıyarak mevsimlere her kirpiğimde bir gül ıslanır hangi şarkıyı dinlesem... gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi dudağımı kanatıyor şiirler ah ben bu sevdayı kime söylesem... tanrım nedir bu gecelere sığdıramadığım hüzün yüreğimi ikiye bölen sancı nedir bu acemi sevda, mavilere tutkun yanım eğer ben şair değilsem... bir rüzgar soluğu türkülerdeyim bir güvercin kanadı göklerde bulutlar bulutları kovalar dalgalar dalgaları durmadan bir deniz çalkalanır kalbimde bir yol uzanır ah nasıl özlem kokuyor uzaklar bir bilsen... ![]() ![]() ![]() Mavi Düsler Kapattım gözlerimi Denizin mavi derinliklerinde Daldım Masmavi düşlere Bitmek bilmeyen Hüzünlü sevdamın Göz yaşları karıştı Tuzlu deniz suyuna Uzanabildiğim Ama tutamadığım Düşlerim, hayallerim Ve umutlarim Kayıp gitti Rüzgar ve deniz dalagalarıyla birlikte Bırakmak istedim kendimi Henüz yasanmamis Yeni mavi düslere Sıyrılmak istedim Hüzünlü sevda öykümün izlerinden Kaçmak, kurtulmak istedim Boşunaydı Çırpınışlarım Kaçışlarım Gizlenişlerim Beynim bırakıyordu Ama yüreğim bırakmıyordu Yine kıpır kıpır kıpırdadı Sevda yüklü Heyecanlarım Umutlarım Alıp götürdü beni yine Yüreğimin götürdügü yere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||
|
|
|
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#6 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() ![]() ![]() sen aglaamaaa dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam................................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||
|
|
|
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Alıp,gittin yine beni
Bir yanardağ başına Bir kutuplarda buzullara Bilseydim yıllar önce arardım Yokluğundu ansızınlarda sızım Bu gece yüzün gördüm Görümlüksüzlükmü vurdu Şimdi yoksun aşkım Bir gelip,gidiyorsun İste sen ne istersen Bilki canım senin Düşlerim kalsın Mısralarımda Birde senin aşkın Yazılsın Mısralarıma Şİmdi ölsemde gam yemem İster sabah olsun İsterse dar ağacı önümde Seni gördüm ya bu gece herşeyim feda olsun...
| ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşçakal... Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben,biz olmuyor…” Ne olursun bakma öyle En az senin kadar karışığım ben de En az senin kadar çaresiz Ve hiç olmadığım kadar yalnız… Üşüyorum yanında bile Mevsim kış olmuş farkında olmadan Biz bahar sanarken dökülmüş yapraklar çoktan Sana bir hatıra bırakıyorum Bini benimle geliyor Öpücüğünün kokusu tenimde, Gidiyorum ben Hoşça kal…
| ||
|
|
|
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#9 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
SENDEN BAŞKA YAR BİLMEM
ÖMÜR BOYU GÖZÜME BAK DE YETER BAKARIM İSTER AŞK DENİZİNE İSTER HİCRAN GÖLÜNE AK DE AKARIM YILDA BİR OLSA BİLE SEVİYORUM DE HELE SENDEN GELMİŞSE SEFADIR BANA ÇİLE YANLIZ KALBİMİ DEĞİL KOCA DÜNYAYI BİLE YAK DE YETER YAKARIM YETERKİ SEN BEKLE DE HİÇ KALIR SABIR TAŞI KÜÇÜK BİR UMUD BİLE OLUR GÖNÜL YOLDAŞI RAZIYIM ÖMÜR BOYU GECE GÜNDÜZ GÖZ YAŞI DÖK DE YETER DÖKERİM SENİ BU KADAR SEVMEK YANLIZ BENİM GÜNAHIM HİÇ ŞİKAYET ETTİMMİ BİRGÜN ÇIKTIMI AHIM BİR ELİMDE YUREGİM BİR ELİMDE SİLAHIM sık DE YETER SIKARIM.... BİLİYORUM, BU AŞKIN YANLIZ SENSİN GALİBİ HER DERDİNE RAZIYIM CIKMASIN TEK TALİBİN VARSIN YAĞMUR YAĞMASIN SEN İSTE ŞİMŞEK GİBİ ÇAK DE ÇAKARIM TEK SÖZ ETMEM BU SEVDA VURSA BENİ HER YANDAN TANRIM BENİ KORUSUN BENDEN BIKTIGIN ANDAN NE KADAR SEVSEMDE BİR GÜN OLUR DÜNYANDAN ÇIK DE YETER ÇIKARIM BİLİYORUM SEVGİLİ GÖNLÜNDE YERİM GURBET İSTER SILAYA ÇAGIR İSTER HERGÜN SÜRGÜN ET SEN MUTLU OL BİRTANEM BEN ÖMÜR BOYU HASRET ÇEK DE YETER ÇEKERİM SENİ BU KADAR SEVMEK YANLIZ BENIM GUNAHIM ![]() Nasıl unutulur böyle sevgiler Neler yaşamıştık bir düşün neler Her köşede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sözlenmiş bütün akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam
| ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Bütün ayraçları kaldırdın ama unuttuğun
Bir şey vardı yine de, çiçekleri sulamadın Gökyüzü sarardı o zaman bulutlar kirlendi Ve ne kadar az konuşur olduk günboyu Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da susuşların birbirine eklendiği yerde Ezberlenecek hiçbir şey yok bu dünyada Kirletilmemiş bir bulut bile yok artık Böyle diyorsun her yolculuğa çıkışımda Yaşadığın kent de sana benziyor gitgide Ne zaman dönmeyi düşünsem yangın çıkıyor Ya da erteletiyorum biletimi son anda Uzun bir sessizlik oluyorsun dağlara baksam Karşılıksız mektuplar kadar burkuluyor kalbin Yazdığım şiirler de canımı sıkıyor artık Fotoğraflarımı yırtıp atıyorum tek tek Ve ben bütün yapraklarımı döküyorken şimdi Eylül diyorsun, tam da orda başlıyor ayrılık Üşüyünce ağlıyorsun yalnızım dememek için Uçaklar gemiler trenler çiziyorsun duvarlara Kendine bir deniz bul artık bir de rüzgâr Parçalanacağın bir uçurum bul bu dünyada Tek tutkun o kenti bırakıp gelmek olmalı Ve gelirken havaya uçurmak bindiğin otobüsü Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da çiçeklerin sulanmadığı yerde Konuşacak bir şeyler bulamıyorsak günboyu Derim ki ayrılık gündemdedir ne yapılsa Ve sen bütün ayraçları kaldırdığını sanmıştın Ama unutmuşsun yine de ayrılık ayracını Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı Ayrılık. Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni , böyle , sev , seveceksen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Normal |