![]() |
|
|||||||
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
RESİMLİ ŞİİRLER icinde Beni böyle sev seveceksen.... konusu , ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#53 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
|
|
#55 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Bazen binLerce kum tanesinin arasında!..
Bazen bir çocuğun duruşunda .. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen dalından kopmuş yada savrulmuş yapraklarda.. Bazen bir ağacın yıllanmışlığında..... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... bazen köşeye sıkışmışlıklarda....... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen uzakta oLsada geLen her ışıkta.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen gecenin karanLığında akan gözyaşında... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen oynaLınıp bir köşeye atıLan iLk göz ağrısında.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen beyazın safLığında.. ![]() Heryerde buldumda yalnızlığı, bir tek bendeki yalnızlıkta "seni" bulamadım ......
|
|
|
|
#57 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
| ||
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -- BeNim Mi ? -- Benim mi bu aynadaki yüz? Benim mi inanamıyorum.... Bu ağLamaktan şişmiş gözLer, Bu her dakika ismini fısıLdayan dudakLar benim mi? SöyLemiştin bana bunLarın böyLe oLacağını Bense güLüp geçmiştim... Şimdi esirin oLmuş bu beden benim mi? Hiç inanmak geLmiyor içimden Seni çıLgınca seven bu yürek benim mi? BöyLesine tutuLmuşsam gözLerinin yeşiLine Suç senin mi? Benim mi?
|
|