![]() |
|
|||||||
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#161 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#162 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
---Betül--- (07-09-2008)
|
|
|
#163 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
| ||
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Banlı
|
hepsi birbirinden güzel paylaşımlar yüreğinize sağlık ...
sevgidir emek isteyen aşktır hissederek yapılan her davranış her mimik bir ağaçtır, bir hayvandır,.... sevilmek isteyen, sadece insan değildir bunları hakeden .... ve zarar veren değildir bu sözlere layık olan...
| ||
|
|
|
|
|
#166 | ||
![]()
|
yüregine aglık öle güzel olmuşki söyleyecek söz bulamıyorum :(
K@Lp..SiZ..iM Şimdi...Ben Eski bir yaraya yatırırken adını boylu boyunca, Sen alıştır kendini kara toprağa! Kör bir kahraman olarak kal hayatımda! Eskisi gibi ol(a)mayan bu şehirde, Suskunluğumla verdiğim cevaptan al payını! @Sİ_GÜL
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni , böyle , sev , seveceksen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|