![]() |
|
|||||||
Yalnızlık ve Ayrılık icinde Sadece Acı..... konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Acı sadece acı ... Hani uzanırsın ya hayalinde ki ele ... Tutunmak istersin düşmemek için... Ama düşersin. Çünkü herşey hayalden ibarettir. Ne ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Acı sadece acı ... Hani uzanırsın ya hayalinde ki ele ... Tutunmak istersin düşmemek için... Ama düşersin. Çünkü herşey hayalden ibarettir. Ne tutunacak bir el ne de sarılacak yürek vardır. Yalnızlığınla baş başasındır. ![]() Sessiz isyanlar da kıyısında beklerken hayatın ![]() gelmeyeceğini bile bile beklemek ... ![]() Tüm kapıları kapattım .
Söz verdim yalnızlığıma ![]() Bir daha canını acıtmayacağım...
|
|
Visal İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Sessiz isyanlar da kıyısında beklerken hayatın
![]() gelmeyeceğini bile bile beklemek ... Harika paylaşımdı teşekkür ediyorum
Bazen Susmak Gerekiyormuş Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına;Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş
UNUTULMA Pahasına... | ||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Visal (09-20-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
Bir adın kaldı bende...