![]() |
|
|||||||
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
RESİMLİ ŞİİRLER icinde aşk duası konusu , Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Stajer Moderatör
|
![]() Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsin Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Hz. Muhammed (s.a.v) sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki "Bak ya Muhammed (s.a.v) bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor..
|
|
|
---Betül--- İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Bir garip sevda (11-26-2008), kara_kalem (10-22-2008), wankoo (09-03-2008), YORGUN YÜREK (09-06-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun
|