![]() |
|
|||||||
Yalnızlık ve Ayrılık icinde sensiz yaşamayı öğrendim konusu , Geceler hüzün biriktirir yüregime , üşürüm Hasretler savurur sensizlige , parçalanırım , aglar iki gözüm.. Bir yaz gecesi gittin ya benden , şimdi anlamsızım , bomboşum , dilimden düşen her ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Stajer Moderatör
|
![]() Geceler hüzün biriktirir yüregime , üşürüm Hasretler savurur sensizlige , parçalanırım , aglar iki gözüm.. Bir yaz gecesi gittin ya benden , şimdi anlamsızım , bomboşum , dilimden düşen her cümle yasaklı , sevgi tomurcuklarım yaralı , yarınlar gözüme yabancı.. Sevda mevsiminin aşk kokan sabahlarında kalbimin eşsiz güzelligi , ona hayat veren sevgi dolu geceleri , yarınlara umut katan ' SEN ' i sana bırakıyorum artık.. Ben bu yürek yangını ' nı bir türlü anlatamadım sana , yinede kabulümdür ıssız geceler , sessiz heceler , yaralı düşler , matem dolu mevsimler...Böylece gittin sen ya , yaralı bir yürek bıraktın bana.. Sen umutların ; Katili... Sen yürek ; Haini... Sen acıların ; FaiLi ' Sin... Bıktım artık seni sensiz yaşamaktan , azalan umutlardan , dipsiz karanlık akşamlardan , mechule dönmüş yarınlardan , sensiz kalan boynu bükük sevdam ' dan.. Yinede kızamıyorum sana , vuramıyorum sana , gelme artık gelme gecelerime , sürsün sensiz geceler , sürsün yorgun günler , alıştım zaten artık gelme , acı verme artık bana.. Son sözlerimi duy ve dinle ; Sensiz yaşamayı Ögrettin Bana..!
|
|
|
---Betül--- İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Mr_JoKeR (09-01-2008), ORYoDa (09-02-2008), S€ssiz P€ri (09-02-2008), wankoo (09-02-2008), YORGUN YÜREK (09-02-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sen umutların ; Katili...
Sen yürek ; Haini... Sen acıların ; FaiLi ' Sin...
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (09-02-2008), wankoo (09-02-2008) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Geceler hüzün biriktirir yüregime , üşürüm
Hasretler savurur sensizlige , parçalanırım , aglar iki gözüm..
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-02-2008) |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
ŞİİR PERİSİ
|
|
![]() |
| Bookmarks |