![]() |
|
|||||||
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
RESİMLİ ŞİİRLER icinde Resimli Şiirler, Sesli Şiirler konusu , ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#32 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() En zoru bu.. Gücüm tükeniyor.. Dayanamıyorum.. Seni hissedip, sana dahil olamamak.. Susmak ve sessizce ölmek.. Canım yanıyor.. ![]() Konuşamıyorum.. Ne desem yerini bulmayacak.. Saçma geliyor senli sözlerim bile.. Hissetmek istiyorum seni.. Sadece seni.. "Ben" olmak istiyorum.. Senin olmak, gözyaşlarını silmek istiyorum canımı yaksalar bile.. "Derdim dermanın olsun" istiyorum.. Bak! Yine istiyorum.. Git hadi! Gitsene.. Daha az yanacak canımız.. Ne duruyosun git hadi yine.. Ne oldu? Susuyorsun.. ![]() Bense gidiyorum bu sefer.. Arkama bakmadan.. Arkada bıraktıklarıma bakamayacak kadar güçsüzken.. Gidiyorum.. Gözyaşlarımı saklamıyorum.. Gerek yok ki! ![]() "Gitme" demiyorsun bana.. "En acı soğuğunu çarpıyorsun".. ve sadece susuyorsun.. Kafanı kaldırıp uzaklaşan "bana" bakmıyorsun bile.. Filmlerde olur ya hep sevgilim, ağlayarak uzaklaşırlar aşıklar birbirlerinden.. Onu yaşadık biz şimdi.. Senin haberin bile yokken.. ![]() Sen hala herşeyin oyun olduğunu düşünüp gülümseyebiliyorken.. Oyun bozan olduğumu sölüyorsun ya hep.. Ahhh.. Keşke gerçek olsa.. Keşke bozabilsem şu oyunu.. Ama senin canını yakacaksa oyunun sonu.. Boşver gitsin.. Kızma bana boşvermelerim için.. Oyun bozanlıklarım için.. Hepsi.. Hepsi sadece senin için..
|
|
|
|
#33 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Sen en sevdiğimdin gülüm.. Ben sana gizli ateşlerde yanar.. Seninle uyur seninle uyanırdım.. Her yanış yüreğimi bitirir.. Her uyanış seni benden uzaklara götürürdü.. Ağlardım.. ![]() Haykıramazdım istesem de.. Seni delice sevdiğimi.. ve ulu orta övemezdim seni.. Sen benim fazlamdın.. Ben sana eksik.. Yüreğim titrerdi adın geçtiğinde.. Sen sanırdım etrafımdaki her gölgeyi.. Varlığın güneşin doğuşu.. Yokluğun batışıydı.. Gözlerindeki her gülümseme.. Nabzımın delice atışıydı.. Canda can.. Damarımda kandın.. ![]() Sen efsunlu bir göldün.. Yüreğim kanadı kırık bir suna.. Her gelişimde bir şiir yazardım sana.. Kiminde yaram derdim.. Kiminde yârim.. Sen bende tamdın.. Ben sende hep yarım.. Oysa sevdamdı tek düşüncem.. Bir gün bile diyemedim.. Öyleyse ben de sende varım.. ![]() Ne yok oldum ne var oldum.. Ne el oldum ne yar oldum.. Ne açtım çiçek, çiçek.. Ne soldum kayboldum.. Bir uçurum çiçeğiydim.. Sevdanın yamaçlarında açmış.. Ne sen fark ettin açtığımı.. Ne ben fark ettim gün be gün göçtüğümü.. ![]() Olsun be gülüm.. Sen gecede mavi bir gökyüzü.. Ben sana tutkun bir yıldız.. Her gün sende sönecek.. Her gün senden düşecek.. Her şeye rağmen.. Yine sana koşacağım.. ve her seferinde.. Yüreğim titreyecek..
|
|
|
|
#38 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() ![]() Beni bu sevdanın ortasında, deli yağmurların altında bir başıma bırakıp gittiğin zamanlar seni hiç durdurmadım... Yoluna çıkıp hiç, gitme, demedim sana... Beni bırakma, diye yalvarmadım... Her gidişinin ardından sessizliğe gömülüp, seni sonsuza kadar kaybettiğimi düşündüm hep... Bir gün geri gelebileceğine hiç inanmadım...Bu yüzden mucizeydi her dönüşün ve bu yüzden her defasında sana daha sıkı sarıldım... Yıllar geçti aramızdan... Ayrılıklarla sırılsıklam, kavuşmalarla yıldızlı...Şimdi yanımdasın... Ama biliyorum, gideceksin yine... Rüzgar adını çağırıyor... Bu şehrin üzerini yine kara bulutlar sarıyor... Biliyorum, yine deli yağmurlar yağacak üzerime... Yine gizlenecek martılar saçakların altına... Yıldızlar kaybolacak... Biliyorum gideceksin ve ben yine kaybedeceğim yolumu...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| resimli, resimli şiirler, sesli, sesli şiirler, şiirler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|