![]() |
|
|||||||
| RESİMLİ ŞİİRLER Resimlere şiirleri işlemeye ne dersiniz |
RESİMLİ ŞİİRLER icinde Sen vurdun, ben öldüm. konusu , ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#102 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
sustum!
sustu dudağımdaki şarkı gözlerimdeki şiir yaraları yalayan rüzgar sokaklarında kahrolduğum şehir gözlerim konuşuyor yalnız...
|
|
|
|
#105 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bir yudum sevgi var elimde
icmeye kiyamadigim Ama elimdede tutamadigim bir sevgi Suya tutsam yakicak Atesi buz yapicak... Ates kadar sicak Su kadar yumusak... Alsam sevgimi versem sana saklarmisin kalbinde Sonsuza dek?...
|
|
|
|
#106 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
YANLIZLIK
bazen ağlatır Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... bazen üşütür... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... bazen susturur.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... bazen çıldırtır.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen içirir.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bazen de bitirir.. Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|