![]() |
|
|||||||
RESİMLİ PROĞRAM ANLATIMI icinde Ekran Kartı Olmadan Oyun Oynama konusu , arkadaşlar! işte size güzel bi program ekran kartı olmadan oyun oynama çok harika bi şey dosyayı indirdikten sonra açın içinden select bölümünü bulun ve oynayacağınız oyunu seçin ve istediğniz ekran ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
10LİNCOLN(YÖNETİCİ)
|
arkadaşlar!
işte size güzel bi program ekran kartı olmadan oyun oynama çok harika bi şey dosyayı indirdikten sonra açın içinden select bölümünü bulun ve oynayacağınız oyunu seçin ve istediğniz ekran kartını seçin işte böyle ve link: Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Download-Links
![]() Konu YORGUN YÜREK tarafından (08-19-2007 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
teşekkürlewr bebiş
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ekran, kartı, olmadan, oynama, oyun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|