![]() |
|
|||||||
RESİMLİ PROĞRAM ANLATIMI icinde Resimleri dosya simgesi yapmak isteyenler ( Resimli anlatım ve program ! ) konusu , Blaiz clic resimlerinizi simge olarak düzenleyeceğiniz bir simge yazılımıdır.Bu yazılımda herhangi bir resim ya da simgeyi düzenleyeceğiniz her türlü özellik mevcut... Açıklama: Blaiz Clic, resimlerinizi simge olarak düzenleyebileceğiniz bir simge ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Blaiz clic resimlerinizi simge olarak düzenleyeceğiniz bir simge yazılımıdır.Bu yazılımda herhangi bir resim ya da simgeyi düzenleyeceğiniz her türlü özellik mevcut... ![]() ![]() Blaiz Clic, resimlerinizi simge olarak düzenleyebileceğiniz bir simge yazılımı. Bu yazılımda herhangi bir resmi ya da simgeyi düzenleyebileceğiniz her türlü özellik mevcut. Blaiz Clic yazılımının özellikleri: -Standart simge boyutları gösterimleri. (16x16, 24x24, 32x32, 48x48, 64x64, 72x72, 96x96) -Otomatik format belirleme. (1, 4, 8 ve 24bit) -Düzenlediğiniz ve düzenleyeceğiniz simgeleri gösterebilen 2 görünüm özelliği. -Simge detayları. (renk, boyut, görünüm vb.) -Kullanıcı isteğine göre parlaklık ayarı. -Ekran yakalama ve düzenleme özelliği. -Hızlı ve kolay yardım menüsü. -Yükleme gerektirmez. -Kendi simgelerinizi kendiniz düzenlemek istiyorsanız sizin için biçilmiş kaftan. Ücretsiz ve küçük boyutlu. Blaiz Clic 2.00.228 Dosya Boyutu 223K Ekleniş Tarihi 18.10.2006 Lisans Freeware Download 780 Şirket Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Sürüm 2.00.228Alıntıdir ..............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (11-28-2008 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mr_JoKeR (06-03-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
çok güzel ben hepsini kumar kagıtları yapacam as,papaza,kız,
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatım, dosya, isteyenler, program, resimleri, resimli, simgesi, yapmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|