![]() |
|
|||||||
| RESİM GALERİSİ Resimlerin paylaşım alanına buyurun, birbirinden güzel ve etkileyizi resimlere bakalım. |
RESİM GALERİSİ icinde Göz Yaşı Resimleri konusu , mutluluktan çok azdır ağlayan sanırım genelde acıdan ağlarız..... Bilimsel açıdan Gözyaşı ********************************** Gözyaşı, omurgalıların göz boşluğundaki bezlerin salgıladığı berrak, tuzlu sıvıya verilen isimdir. Göz çukurunda kayganlığı sağlayan, bazı bakteri türlerini ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutluluktan çok azdır ağlayan sanırım genelde acıdan ağlarız..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilimsel açıdan Gözyaşı ********************************** Gözyaşı, omurgalıların göz boşluğundaki bezlerin salgıladığı berrak, tuzlu sıvıya verilen isimdir. Göz çukurunda kayganlığı sağlayan, bazı bakteri türlerini parçalayıcı enzimler içeren gözyaşı, toz, bakteri vb. yabancı cisimcikleri ya yanağa ya da gözyaşı kanalından buruna sürükler. Kimyasal ve mekanik tahriş, ağrı yoğun duygusal değişiklikler, gözyaşı salgılamasını arttırır.
Konu YORGUN YÜREK tarafından (08-26-2008 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (11-26-2008), ORYoDa (08-26-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (11-26-2008), ORYoDa (08-26-2008) |
|
|
#3 | ||
|
|
![]() huzelmıs emegıne saglık ablam
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (11-26-2008), S€ssiz P€ri (08-26-2008) |
|
|
#4 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|