![]() |
|
|||||||
| PROĞRAM ARŞİVİ (download) Aradığınız Her Türlü Bilgisayar Programı Artık Burada |
PROĞRAM ARŞİVİ (download) icinde Korsan Tv.. konusu , Korsan Tv, Tv kartına gerek duymadan internet üzerinden canlı olarak yerli televizyon kanallarını izlemenizi sağlar. Ayrıca yerli radyo istasyonları ve benzeri yazılımlardan farklı olarak popüler ve yeni yerli sinemaları izleme ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Korsan Tv, Tv kartına gerek duymadan internet üzerinden canlı olarak yerli televizyon kanallarını izlemenizi sağlar. Ayrıca yerli radyo istasyonları ve benzeri yazılımlardan farklı olarak popüler ve yeni yerli sinemaları izleme imkanı vererek tv, radyo ve sinema keyfini bir arada yaşatan yegane multimedya yazılımıdır. ADSL 256 Kbps veya üstündeki internet bağlantısıyla bu multimedya keyfini yaşayabilirsiniz.
İzleyebileceğiniz bazı tv kanalları: ATV NTV KANAL D STV TRT1 KANAL 1 Dinleyebileceğiniz bazı radyolar: Alem FM Radyo D Radyo Viva Power FM Power Turk Show Radyo İzleyebileceğiniz bazı sinemalar: G.O.R.A Vizontele Babam ve Oğlum Hababam Sınıfı Pars Maskeli Beşler Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... (ç)alıntıdır...kota sınırı olmayanların kullanması tavsiye edilir
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
merve_i (07-01-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler ındıreyım hemen kota gıbı bı derdım yok
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
υηιтßα¢к (11-05-2008) |
|
|
#3 | ||
|
|
rar şifresi istiyor
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
υηιтßα¢к (11-05-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| korsan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|