![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Hükümsüz Kelimeler... konusu , Sözler bir mum ışığıydı Loş bir ışık kadar yalın Ki yeşilin düşlerindeydi eski fiil-i zamanlar artık Karanlık geçişlerde süzülüyordu buğulu pencere Ve Islandı. Bütün umutlar Kim bilebilirdi sağanak yağacağını bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Sözler bir mum ışığıydı
Loş bir ışık kadar yalın Ki yeşilin düşlerindeydi eski fiil-i zamanlar artık Karanlık geçişlerde süzülüyordu buğulu pencere Ve Islandı. Bütün umutlar Kim bilebilirdi sağanak yağacağını bir gece Düşümde kaldı güzel günler Artık hükümsüzdü kelimeler Ki sen deniz kadar engin gönlünle bırakmıştın sözleri Hüzün basamakları bile anlamadı sandın... seni Kolumun altında ki şiirleri bildin mi ? Yüreğim içli şiirler kuşağından geçerken Ey yakamoz sende dinledin mi ? Kalbimde çalan ritim-i... Düşümde kalırken güzel günler Artık hükümsüzdü kelimeler...........
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Düşümde kaldı güzel günler
Artık hükümsüzdü kelimeler beni dile getirmişin sözlerinde. yuregıne sağlik
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hükümsüz , kelimeler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|