![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Hep yada Hiç Belki konusu , Hep yada Hiç Belki şimdi ne yapıyosun kimbilir... duydum az yaramış uzaklık sen hala sensindir bilirim hala sensin... arada efkarlanırım böyle, ararım iki hal hatır bi kaç cümlecik tükettim... kalmamış ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Hep yada Hiç Belki şimdi ne yapıyosun kimbilir... duydum az yaramış uzaklık sen hala sensindir bilirim hala sensin... arada efkarlanırım böyle, ararım iki hal hatır bi kaç cümlecik tükettim... kalmamış bilirim kıymetim bitirmişim... eski günler hatrıma gelir hep, yada hiç çıkmadı belki , arada sıkılırım yine, özlerim, nefeslerim tutulur uğultularımdan korkarım korkarım haklısın korkarım ansızın öleceğim eski sohbetler hatrıma gelir hep, yada hiç unutmadım belki , yumuşak sesine fon olur dinlediklerim ellerin hep saçlarımda gezinir aklım dudak seslerinde ruhuna sarılasım gelir hep, yada hiç vazgeçmedim belki ürküp herşeyden sürekli sana sığınırım yine başım dizlerine yaslanır ağlanırım... en çok o zaman ıslanır şakaklarım yaşlanırım beyaz şalın olur üzerinde, örtersin karanlık odama gelirsin buzla bulayıp bi kadeh şarap verirsin içerim... ağlamaklı olursun seni göresim gelir hep,yada hiç gitmedim belki kendimden kendime iyi niyetlerinle cebelleşirim her gece renksiz rüyalar görürüm bi oğlancağız gelir kızar gibi bişeyler der baba olurum ... yazık olurum harab olurum kaybolur sonra karanlık gitmez gece bitmez ... seni yolda görürüm kendimi başka bi taşrada bu gövdede bu baş kaldıkça değişmeyeceğim yada beceremiyeceğim galiba seni bulasım gelir hep,yada hiç bulmamışımdır belki bi sigara ,bi çay arasında oturmak isterim bi kıyıda deniz ışığı gözlerine vurunca buz gibi ahını yüzüme çarpıp serin bir veda isterim senden yazmak için alnıma göçmek için biraz daha uzağa susmasan olmazmı hep, konuşsan... kızsan... acıtsan... seni sevdim hep,yada hiç sevmedin belki hep yada hiç belki azıcık bi aşktık herşey bitti ... 29.06.2008 GEMLİK/BURSA serkan şenyüz
|
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-04-2008), YORGUN YÜREK (08-30-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
kendimden kendime
iyi niyetlerinle cebelleşirim her gece renksiz rüyalar görürüm bi oğlancağız gelir kızar gibi bişeyler der baba olurum ... yazık olurum harab olurum kaybolur sonra karanlık gitmez gece bitmez ...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-30-2008) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Neyseki adımı yayınlamışsınız buda güzel bir hareket teşekkür ederim...
|
|
serkan_senyuz İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-04-2008) |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]() Emeğinize yüreğinize sağlık. Umarım bizimlede paylaşırsınız.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| belki, hep, hiç, yada |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|