![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Takvim yaprağı şaşırmış bir sandaldayken kalkmalı o derin uykudan
Şimdi duvarlardan firar zamanıdır fersahların geçişinde Hayalin düştü bir defa gözlerime kelime kelime... Biliyorum bu sen değilsin düşün düş izimi gecenin en derin yerinde Sirayet etmek hani kolay değil derken, aynada tebessümüme gülümsemek Duvarların rengini boyadı hiç tanımadığım yabancı renklere Daldım derin, emsalsiz düşlere Kıyıma bir kayık yanaşır açılırsın uçsuz bucaksız denizime Sis bulutlarının gizilinde kalır o gece Gözlerim anlamsız yakamozlara düşer Gerçekle suretin karışır duvarlara Ah! Yalnızlığın kızıllığı gece Tenime değmeden önce Yel olmak vardı Sahilin bir yerinde Düşmek yaprak misali Düşlerin düştüğü Gözlerine... Şimdi Duvarlardan kaçış.... Güncenin defterinde Söylediğin gibi Üryan çığlığımı tuttum bu gece Sırlı camın som minvalinde.... Şirin Tatlı
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
Yüreğinize sağlık teşekkürler...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| duvarlardan , kaçiş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|