![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Umudun bahçesini yaptım sen yokken
Tohumlarını tek tek serptim sen beni ararken Ben buradaydım oysa bir arka oda kadar yakınken Uzaklardan bakıyordun ruhumun aynasına... Perde aralarına bürüdüğüm yalnızlığı, satırlara iliştirirken, sonbaharımdan gökyüzünün resmini nüsha yaptım odama Sen mi ? Sen bende yokken... Siyahta beyaz gölgeyi ararken ortak bir resim görmek istemiştim de, sen yok demiştin. Yok olan sen miydin ? Yoksa ben miydim ? İkilemler kaldı derinde... Tümsekli yolların engebelerinden tırmanırken... Ben var olma basamaklarından çıkarken, ayağıma takılan sınırların çizgisinde, yanılgıların sınırsız algı da mı kalmıştı ben yokken...(bilmem).... Arpa boyu büyürken geçmişin izleri, kopartamadığım o dalı umut yapmıştım dizlerime de Sen nerdeydin peki ben varolma gücünü verirken... Kardelenler gibi süzdüm yaşamı o karanlık yollarda Gün ışığı bensiz bir o kadar uzakta... Pusulasız dirim engellerini tek tek yıkarken Gördüm bir yıldız kadar ırakta sen... Evet, sen ordaydın ama sadece orada... Işıksız aynalara teslim ettin ruhunu Bir de emsalini istedin yüklemsiz benden... Aydınlığı yakalamışken, kuraklığı resimlere boyayamazdım. Sabah gün doğumuydu hatırlar mısın bilmem Deniz duruyor orda demiştim de Ne alaka demiştin Dibinde yatanı görememiştin... Baktın anlamsız yüzüme Anlam yüklemen gerektiği o yerde. Parantezler açıldı yüreğime ... Mum ışığı kaldı geriye... Ah... Sen varken ben buradaydım da Ben varken sen neredeydin bilmem.... ŞİRİN TATLI
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüregine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ben , bilmem , neredeydin , sen , varken |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|