![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Bugün seninim ey hayat
Ne gizil ise kuytularımda Çevir sayfalarımı dök her birini Yaktım kelimeleri bugün Açtım parantezleri Hadi dolduralım benli bensiz eksiklikleri Bir yudum yalnızlıkta iç beni Esrikliğinde dolduralım kadehleri Vokalsiz geç şarkılarını Değmesin parmakların gitar tellerine Taşıyamadığım cümlelerimi al bugün... Gölge oyunu oynayalım bir izin peşinde Güneşlerim eğilirken hüznü güllerine Kaldır da düşmeyelim / Günahkar dizlerimize Gölgende güneşlerimi gri düşe boyadım Loş karanlıklara noktalamaları bıraktım Sükut ikramımı önüne serdim Dans ettim güçsüz yüreğimle Gam rüzgarlarından geldim bu hallere Şimdi Islıklarından bir ses yarat bana Öyle bir ses olsun ki yankıların da Ne sen (de) bugün Ne ben diyeyim sana yarın Dünleri unuttuğum gündeyim Çünkü yarın, yarın olmayabilir Ben bugünde yarınsız gündeyim... şirin tatlı
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Şimdi
Islıklarından bir ses yarat bana Öyle bir ses olsun ki yankıların da Ne sen (de) bugün Ne ben diyeyim sana yarın Dünleri unuttuğum gündeyim Çünkü yarın, yarın olmayabilir Ben bugünde yarınsız gündeyim... kendımı tutamayıp aglayacagım yıne mukemmel sıırlerın anlatılmıyor yaşanıyor
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| olmayabilir , yarın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|