![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Bir Daha Gitme Ne Olur konusu , Bir Daha Gitme Ne Olur Bir daha gitme ne olur Tamam razıyım seni görememeye Ama uzak olma bana Rahat değilim işte Neden yapıyorsun bunu Söyleyemiyor olabilirim duygularımı Zerdüşt bu kadar ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Bir Daha Gitme Ne Olur
Bir daha gitme ne olur Tamam razıyım seni görememeye Ama uzak olma bana Rahat değilim işte Neden yapıyorsun bunu Söyleyemiyor olabilirim duygularımı Zerdüşt bu kadar sevmiyordu ki Anahita'sını Anlamalısın sen Korkak diyemezsin bana Belki sende düşünüyorsun beni O zaman nelerden olduğumu düşün Gözlerinde geç kaldığım özgürlüğümü Her tutuşumda yüreğimi bıraktığım ellerini Beni hayata bağlayan gülüşünü Fikrim haline gelen her bir sözünü Altıbin yıllık yargıları Bir anda yıkmama sebep olabilecek dudaklarını Aklına bile gelmiyorum bence Bu beyaz sayfa senin yüzünden kirli Bu şiiri yazmamalıydım Bir daha gitme ne olur Şiyar Yoldaş
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Neden yapıyorsun bunu Söyleyemiyor olabilirim duygularımı Zerdüşt bu kadar sevmiyordu ki Anahita'sını
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-28-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, daha, gitme, olur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|