![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Beni Seviyor Musun? konusu , Beni Seviyor Musun? Belirsizliğe açılan tüm kapılardan nefret ediyorum ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur ya ben çok aptalım ya da sen benimle dalga geçiyorsun Sen değil miydin gel bütün bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Beni Seviyor Musun?
Belirsizliğe açılan tüm kapılardan nefret ediyorum ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur ya ben çok aptalım ya da sen benimle dalga geçiyorsun Sen değil miydin gel bütün bir hayatı birlikte paylaşalım dercesine yüzüme gülümseyen O güzel gözlerin ilk bana bakmıyor muydu ömrümden bir parça koparırcasına Ya sırf merhaba derken bile ellerindeki o sıcaklığı bir tek bana hissettirmiyor muydun Sadece benim yanımdayken gül kokmuyor muydun Sakın bana kimse sevgiliye güzel görünür her şey demesin ne yani onun her haline ben bir anlam mı yükledim? Bitmeli artık bu belirsizlik yaşamak istiyorum anlıyor musun seninle ya da ... Şiyar Yoldaş
|
S€ssiz P€ri İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-28-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Sakın bana kimse
sevgiliye güzel görünür her şey demesin ne yani onun her haline ben bir anlam mı yükledim?
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (08-28-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni, musun, seviyor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|