![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Tek Kitap konusu , Her gün okuduğum kitaplardan vazgeçtim. Çünkü sen, tozlu rafımdan kaldıramadığım Tek kitaptın... İstesem de dokunamadığım ama sende yaşadığım Ön sözün es diline vururken hışmına uğradığım bir kelimeydin. Türkçe bile bulamadı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Her gün okuduğum kitaplardan vazgeçtim.
Çünkü sen, tozlu rafımdan kaldıramadığım Tek kitaptın... İstesem de dokunamadığım ama sende yaşadığım Ön sözün es diline vururken hışmına uğradığım bir kelimeydin. Türkçe bile bulamadı seni anlatacak söz Harflerine uzanamayacak kadar ıraktım. Giriş bölümün güzeldi de gelişme de neden yanılttın. Merakla okuyordum her satırını, keşfe sürüklüyordu yaşam beni Liyakat olmaya çalıştıkça çürümeye yüz tuttum kıyında Hiç bir kitap buhran dönemeçlerimden geçmemişti oysa Tasviri zor cümlelerden hazin vurdu göz yaşlarıma Çözülmeyen bir dilin içerisinde ki yok oluşlar da.. Ne sen benim mıntıkalarımdaydın ne de ben ... Ama oynadık biz bu oyunu nihai dokunuşlarda Satırlar bulanıklaştı ve daha da derinden çektin içine beni İşlevlerim bitmişti dört duvar arasında Okurken nefessiz kırık düşler ardında Noktalama işaretleri unutulmuş, bir kitabın sayfalarında Virgülleri sana bırakıyorum ilintilerimde Seçimimi yapmış olduğum kırık hayattan Sirayet ederken parantezler Biliyorum ki Sen ... Tozlu rafımdan kaldıramadığım Tek kitaptın... Ama unutma Okuyamayacağımda... ŞİRİN TATLI
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
yüreğinize sağlık teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kitap, tek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|