![]() |
|
|||||||
| P,R,S Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
P,R,S icinde Şafak Söksün konusu , Şafak Söksün* Bu ne gece, hani ziya, Yeter artık şafak söksün. Gerçek olsun artık rüya, Yeter artık şafak söksün. Kara basan gibi sarmış, Vatanıma hüzün dolmuş, Umut denen ampül sönmüş, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
Şafak Söksün*Bu ne gece, hani ziya, Yeter artık şafak söksün. Gerçek olsun artık rüya, Yeter artık şafak söksün. Kara basan gibi sarmış, Vatanıma hüzün dolmuş, Umut denen ampül sönmüş, Yeter artık şafak söksün. Ya kahraman ya bir lider, Gelsin artık yeter beyler, Kim sendense ona oy ver, Yeter artık şafak söksün. Vaatlere sen aldan ma, Kurtlu nohutlara kanma, Her gün kömür gelir sanma, Yeter artık şafak söksün. Aç gözünü uyan artık, Neyimiz var, satıp saldık. Vur masaya, zaman artık, Yeter artık şafak söksün. Karanlıgı aydınlatsın, Yüreklere ışık saçsın, Türklüğümü hatırlatsın Yeter artık şafak söksün. Yolum yolunuz olsun, Kalbim sizinle vursun. Türkiye'me huzur gelsın Yeter artık şafak söksün Ben Ateş’im yanıyorum, Bunu Hak’tan diliyorum, Vatanımı seviyorum, Yeter artık şafak söksün Ramazan Ateş
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
SuSKuN (08-05-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| söksün, şafak |
| Seçenekler | |