![]() |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
UNUTACAGIM..........
MERAK ETME BIRDAHA KARSINA CIKMAYACAGIM; BIRDAHA SENI SEVIYORUM DEMIYECEGIM; SENINLE OLAN ANILARI AKLIMDAN SÖKÜP CIKARACAGIM; SENLE BERABERKEN DINLEDIGIMIZ;O SARKILARI DUYDUGUMDA AGLAMIYACAGIM; GECELERI SEN DIYE SARILIP YATDIGIM YASTIGIMI PARCALAYIP ATACAGIM; YEMIN EDIYORUM ARTIK SENI UNUTACAGIM: Selma Doğan Köln Artık Anladım Ne yapalim dünya bu kadar acimasiz, Bütün sevgiler olmus vefasiz, Insanlar olmus artik vicdansiz, Artik anladim asklarin yalan oldugunu. Kalbime unut diyorum dinletemiyorum, Bir tek onu sevdim anlatamiyorum, Öylesine caresizim ne yapmaliyim bilmiyorum, Artik anladim asklarin yalan oldugunu. Kuslara sordum onu... haber getirmediler, Istedigim bir parca mutluluktu cok gördüler, Ama yinede hep sevdim de sevilen olmadim, Artik anladim asklarin yalan oldugunu. | ||
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
emeğine sağlık güzel bir eser sağolasın
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| doğan , selma , şiirleri |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|