![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Nazik olmak için bir gülümseme
beklemeyin... Sevmek için sevilmeyi beklemeyin... Bir arkadaşın değerini anlamak için, yalnız kalmayı beklemeyin... Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin... Biraz paylaşmak için çok olmasını beklemeyin... Öğütleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin... Dua ’ya inanmak için acıları beklemeyin... Yardım edebilmek için zamanınız olmasını beklemeyin... Özür dilemek için diğerinin acı çekmesini beklemeyin... … ne de barışmak için ayrılığı Beklemeyin... Çünkü ne kadar zamanınız var bilmiyorsunuz ARKADAŞLIK HAFTANIZ KUTLU OLSUN Bu hafta ulusal arkadaşlık haftası. Arkadaşlarınıza onları ne kadar düşündüğünüzü gösterin. Bunu tüm ARKADAŞ olarak düşündüklerinize gönderin, bu mesajı size yollayana geri göndermek demek olsa bile. Eğer bu mesaj size geri geliyorsa, arkadaş çevrenizin gerçek arkadaşlardan oluştuğuna inanabilirsiniz.
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
böyle bir haftanın varlığını yeni duyuyorum tşkler..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaşlık , haftanız , kutlu , olsun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|